Leikkilinna Logo

Beemoo istuinkoroke Raise i-Size - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

  • Isofix-kiinnitys
  • Pestävä päällinen
  • i-Size hyväksyntä
  • 9+ vuoden ikäsuositus

Hinta nyt

49,9 €

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta kasvavalle lapsellesi. Helppokäyttöisen Isofix-kiinnityksen ja pestävän päällisen ansiosta se on ihanteellinen valinta aktiivisille perheille.

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke, Mineral Grey, tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta perheen pienimmille matkustajille. Tämä korokeistuin on suunniteltu täyttämään tiukat i-Size-standardit, joten voit luottaa siihen, että lapsesi on hyvin suojattu jokaisella matkalla.

Isofix-kiinnityksen ansiosta asennus autoon on nopeaa ja vaivatonta, tarjoten samalla erinomaista vakautta ja turvallisuutta. Korokeistuimen joustavuus ja helppo siirrettävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan kasvavalle lapselle, joka siirtyy lastenistuimesta korokeistuimeen.

Katso vertailumme parhaista istuinkorokkeista!

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke on varustettu säädettävillä Isofix-kiinnikkeillä, jotka mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen autoon. Istuinkorokkeen kangaspäällinen on irrotettavissa ja pestävissä, mikä helpottaa sen pitämistä puhtaana ja hygieenisenä.

E4-sertifioitu korokeistuin on hyväksytty i-Size:n ja UN R129:n mukaisesti, mikä takaa korkean turvallisuustason. Enimmäiskuormitus on 36 kg, ja ikäsuositus on yli 9-vuotiaille, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon vanhemmille lapsille.

Beemoo istuinkoroke Raise i-Size

Helppokäyttöisyys

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke on suunniteltu käyttäjäystävällisyyttä ajatellen. Isofix-kiinnikkeiden ansiosta asennus on nopeaa, ja istuin pysyy tukevasti paikallaan.

Kankainen päällinen on helppo irrottaa pesua varten, ja sen voi pestä käsin alle 30 ºC lämpötilassa. Tämä tekee korokeistuimen ylläpidosta vaivatonta, mikä on erityisen tärkeää aktiivisille perheille.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Helppo asentaa Isofix-kiinnikkeiden ansiosta
  • Irrotettava ja pestävä päällinen
  • Hyväksytty i-Size:n ja UN R129:n mukaisesti
  • Joustava ja helppo siirtää

Huonot puolet:

  • Ikäsuositus alkaa vasta 9 vuodesta

Kenelle tuote sopii?

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke on ihanteellinen vanhemmille lapsille, jotka ovat siirtymässä lastenistuimesta korokeistuimeen. Se sopii erityisesti perheille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Isofix-kiinnityksen ansiosta korokeistuin on loistava valinta autoilijoille, jotka haluavat varmistaa istuimen tukevan ja turvallisen asennuksen.

Toimituksen arvio

Beemoo Raise i-Size istuinkoroke, Mineral Grey, on kohtuullisen hintaluokan tuote, joka tarjoaa erinomaista turvallisuutta ja mukavuutta. Sen moderni design, helppokäyttöisyys ja korkea turvallisuusstandardi tekevät siitä erinomaisen valinnan perheille.

Ottaen huomioon sen kohtuullisen hinnan ja tarjoamat ominaisuudet, suosittelemme Beemoo Raise i-Size istuinkoroketta lapsille, jotka tarvitsevat korkeatasoisen turvallisuuden ja mukavuuden matkustettaessa.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Bubblebum puhallettava istuinkoroke
Bubblebum puhallettava istuinkoroke
Paras puhallettava istuinkoroke
Graco korokeistuin Basic R129
Graco korokeistuin Basic R129
Paras korokeistuin - Testivoittaja
Disney Frozen 2 korokeistuin
Disney Frozen 2 korokeistuin
Paras lasten korokeistuin
Lorelli istuinkoroke Topo Comf
Lorelli istuinkoroke Topo Comf
Paras istuinkoroke autoon

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita