Leikkilinna Logo

Lionelo THEO Sivuvaunusänky - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Monipuolinen käyttö
 • Helppo asentaa
 • Turvallinen lapselle
 • Käytännölliset taskut

Hinta nyt

179,9 €

Lionelo Theo sivuvaunusänky on modernin vanhemman unelma, yhdistäen käytännöllisyyden, turvallisuuden ja tyylikkään muotoilun yhteen pakettiin.

Sen laskettava laita mahdollistaa helpon ja turvallisen yhteyden vanhemman ja vauvan välillä, edistäen vauvan rauhallista unta ja helpottaen yösyöttöjä.

Säädettävissä olevat korkeusasetukset takaavat, että sänky sopii täydellisesti minkä tahansa vuoteen viereen, tehden siitä ihanteellisen valinnan pieniin tiloihin.

Lisäksi Lionelo Theon ainutlaatuinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että se ei vain täytä perheen tarpeita, vaan myös sopii saumattomasti kodin sisustukseen.

Lionelo THEO sivuvaunusänky on innovatiivinen ratkaisu vanhemmille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Tämä tuote on suunniteltu erityisesti vastaamaan pienten lasten vanhempien tarpeisiin, tarjoten samalla lapselle turvallisen ja mukavan nukkumapaikan.

Sängyn moderni muotoilu ja harmaa stone natural -väri yhdistyvät kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin, tekee siitä paitsi käytännöllisen myös tyylikkään lisän kotiin. Sängyn monipuoliset toiminnot, kuten laskettava laita ja korkeuden säätömahdollisuus, tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Lue tästä vertailumme parhaista pinnasängyistä

Helppokäyttöisyys

Lionelo THEO sivuvaunusänky on suunniteltu helpottamaan vanhempien ja lapsen yhteisiä öitä. Sängyn asentaminen on vaivatonta, ja sen laskettava laita mahdollistaa lapsen turvallisen ja helpon siirtymisen vanhemman ja lapsen välillä yöaikaan.

Sängyn korkeus on säädettävissä viiteen eri tasoon, mikä takaa, että se sopii eri korkeuksilla oleviin vanhempien sänkyihin. Läpikuultava verkko sivuilla mahdollistaa hyvän ilmankierron ja antaa vanhemmille rauhoittavan näköyhteyden lapseensa nukkuessa.

Kenelle tuote sopii?

Lionelo THEO on suunnattu ensisijaisesti vastasyntyneiden vanhemmille, jotka etsivät turvallista ja mukautuvaa nukkumisratkaisua lapselleen. Sen kompakti muotoilu tekee siitä erinomaisen valinnan pienempiin asuintiloihin, ja se sopii erityisesti niille, jotka haluavat pitää lapsensa lähellä yön aikana turvallisesti.

Tuote on ihanteellinen niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta lapsen nukkumisympäristössä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Lionelo THEO sivuvaunusänky tarjoaa useita erityisominaisuuksia, jotka erottavat sen muista markkinoilla olevista tuotteista:

 • Laskettava laita: Mahdollistaa helpon pääsyn lapseen yöllä.
 • Säädettävä korkeus: Viisi eri korkeutta varmistavat, että sänky sopii vanhempien sängyn viereen.
 • Läpikuultava verkko: Tarjoaa hyvän ilmankierron ja antaa vanhemmille näkyvyyden lapseen.
 • Monipuolinen käyttö: Toimii paitsi sivuvaunusänkynä, myös itsenäisenä pinnasänkynä ja matkasänkynä.
 • Taskut tarvikkeille: Käytännölliset taskut tutti- ja tuttipulloille sekä pesulapuille.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Monipuolinen käyttö
 • Helppo asentaa ja säätää
 • Turvallinen ja mukava lapselle
 • Käytännölliset lisävarusteet

Huonot:

 • Saattaa olla budjettirajoitteisille perheille kallis
 • Vain yksi värivaihtoehto

Toimituksen arvio

Lionelo THEO sivuvaunusänky on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät monipuolista, turvallista ja tyylikästä nukkumisratkaisua lapselleen.

Sen käytännölliset ominaisuudet, kuten laskettava laita ja säädettävä korkeus, tekevät yöaikaan hoitamisesta vaivatonta. Sänky on erityisen sopiva pieniin tiloihin ja tarjoaa lapselle turvallisen ja mukavan nukkumispaikan.

Vaikka hinta saattaa olla joillekin perheille este, sängyn laatu ja monipuolisuus tekevät siitä sijoituksen arvoisen. Suosittelemme Lionelo THEO sivuvaunusänkyä vanhemmille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja turvallisuutta lapsensa nukkumisympäristössä.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita