Leikkilinna Logo

Kikid Turvakaukalo Basic, 0-13kg - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.1/5

  • Kevyt ja helppo kantaa
  • Turvalliset kolmipistevaljaat
  • Konepestävä kangas
  • Ei ISOFIX-kiinnitystä

Hinta nyt

129 €

Kikid Turvakaukalo Basic on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista turvallisuutta ja mukavuutta pienimmille matkustajille, ilman että vanhempien tarvitsee kuluttaa omaisuutta. Sen ainutlaatuinen keveys tekee kaukalon kantamisesta ja siirtämisestä vaivatonta, joten se on erinomainen valinta aktiivisille perheille, jotka ovat usein liikkeellä.

Kaukalon kolmipistevaljaat takaavat lapsen pysyvän turvallisesti paikallaan, ja konepestävä kangas varmistaa, että kaukalo pysyy puhtaana ja raikkaana helposti.

Kikid Turvakaukalo Basic on suunniteltu turvaamaan pienimmät matkustajat autossa. Tämä turvakaukalo on yksi markkinoiden kevyimmistä, mikä tekee siitä helpon kantaa ja siirtää paikasta toiseen. Vaikka kyseessä on halpa turvakaukalo, ei se tarkoita, että turvallisuudessa olisi tehty kompromisseja.

Turvakaukalossa on kolmipistevaljaat, jotka pitävät lapsen turvallisesti paikoillaan matkan aikana. Lisäksi sen mukava tukityyny, säädettävä aurinkosuoja ja kantokahva sekä helppo asennusmekanismi autovöiden avulla tekevät käytöstä vaivatonta.

Lue tästä vertailumme parhaista vauvan turvakaukaloista!

Kikid-Turvakaukalo-Basic-0-13kg-2

Helppokäyttöisyys

Kikid Turvakaukalo Basicin asentaminen autoon on suoraviivaista. Asennus tapahtuu perinteisellä turvavyökiinnityksellä, joka mahdollistaa kaukalon käytön useimmissa autoissa ilman lisävarusteita.

Vaikka kaukalo ei tue ISOFIX-kiinnitystä eikä sitä voi asentaa telakkaan, sen helppokäyttöisyys ja nopea asennusmekanismi kompensoivat näitä puutteita. Erityisesti kevyt rakenne tekee kaukalosta erinomaisen valinnan, jos sitä joutuu usein siirtämään autosta toiseen.

Kenelle tuote sopii?

Kikid Turvakaukalo Basic on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät kustannustehokasta, mutta turvallista ja helppokäyttöistä turvakaukaloa vauvalle. Se sopii erityisesti niille, jotka arvostavat tuotteen keveyttä ja helppoa siirrettävyyttä.

Turvakaukalo on suunnattu vanhemmille, jotka eivät kaipaa monimutkaisia lisäominaisuuksia vaan luotettavan ja toimivan ratkaisun lapsensa turvaistuimeksi.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Kikid Turvakaukalo Basic on hyväksytty ECE R44/04-standardin mukaisesti, mikä takaa turvakaukalon luotettavuuden ja turvallisuuden. Sen suunnittelussa on otettu huomioon paitsi turvallisuus myös käyttömukavuus. Turvakaukaloa voidaan käyttää vastasyntyneestä aina 13 kilogrammaan saakka, jolloin se tarjoaa pitkän käyttöiän.

Tuotteen mitat ovat syvyydeltään 69 cm, korkeudeltaan 54 cm ja leveydeltään 44 cm, ja se painaa vain 2,5 kilogrammaa. Turvakaukalon materiaalina on käytetty HDPE-muovia ja kudottua kangasta, joka on helppo pitää puhtaana konepesun ansiosta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Markkinoiden kevyimpiä, helppo kantaa
  • Kolmipistevaljaat lisäävät turvallisuutta
  • Helppo ja nopea asentaa auton turvavöillä
  • Konepestävä kangas helpottaa puhtaanapitoa

Huonot puolet:

  • Ei ISOFIX-kiinnitystä tai telakkaa

Toimituksen arvio

Kikid Turvakaukalo Basic o erinomainen valinta budjettitietoiselle vanhemmalle, joka ei halua tinkiä turvallisuudesta.

Vaikka se ei tarjoa kaikkia kalliimpien turvakaukaloiden ominaisuuksia, kuten ISOFIX-kiinnitystä, sen keveys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon. Suosittelemme tätä tuotetta vanhemmille, jotka etsivät helppoa ja turvallista matkustusratkaisua vauvalleen.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita