Leikkilinna Logo

Bugaboo Turtle Air by Nuna Turvakaukalo - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Kevyt ja turvallinen
 • Säädettävä niskatuki
 • TUV-hyväksytty lentokoneeseen
 • i-Size-yhteensopiva

Hinta nyt

249 €

Tutustu Bugaboo Turtle Air by Nuna turvakaukaloon, joka määrittelee uudelleen matkustamisen mukavuuden ja turvallisuuden vauvoille. Kevyt rakenne yhdistettynä huippuluokan turvaominaisuuksiin, kuten selkä menosuuntaan asennukseen, säädettävään niskatukeen ja lentokonekäyttöön hyväksymiseen, tekee tästä turvakaukalosta perheiden luottokumppanin.

Erillisen ISOFIX-telakan kanssa i-Size-hyväksytty turvakaukalo tarjoaa vanhemmille mielenrauhaa tietäen, että heidän pienensä on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvakaukalon valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita vanhemmat tekevät matkustaessaan vauvan kanssa autolla tai lentokoneella. Bugaboo Turtle Air by Nuna turvakaukalo on suunniteltu turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen.

Sen kevyt rakenne, monipuoliset säätömahdollisuudet ja yhteensopivuus Bugaboo-vaunujen kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan aktiivisille perheille. Turvakaukalo on myös TUV-hyväksytty lentokonekäyttöön, mikä lisää sen monipuolisuutta matkustettaessa.

Lue tästä vertailumme parhaista vauvan turvakaukaloista!

Helppokäyttöisyys

Turvakaukalon asentaminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, joko auton kolmipistevyöllä tai erikseen myytävän ISOFIX-telakan avulla.

Telakan kääntötoiminto helpottaa lapsen asettamista istuimeen ja pois siitä. Kevyt rakenne mahdollistaa turvakaukalon helpon siirtämisen autosta vaunuihin ja päinvastoin, tarjoten joustavuutta vanhempien päivittäisissä toimissa.

Kenelle tuote sopii?

Bugaboo Turtle Air by Nuna on ihanteellinen ratkaisu aktiivisille perheille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä matkustaessaan vauvan kanssa. Tuote sopii erityisesti niille, jotka etsivät turvakaukaloa, joka on hyväksytty käytettäväksi myös lentokoneessa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Bugaboo Turtle Air by Nuna tarjoaa turvakaukaloiden saralla huipputason turvallisuusominaisuuksia ja mukavuutta. Turvakaukalon selkä menosuuntaan asennus auton istuimelle tai erikseen myytävään telakkaan varmistaa lapsen turvallisuuden matkan aikana.

Seitsemään asentoon säädettävä niskatuki ja pidennettävä kuomu UPF50+ suojakerroksella tarjoavat optimaalisen tuen ja suojan lapselle. Turvakaukalo on suunniteltu vastasyntyneestä noin 15-kuukautiseksi tai 13 kilogrammaan asti, mikä tekee siitä pitkäikäisen sijoituksen.

Lisäksi turvakaukalo on i-Size-hyväksytty yhdistettynä Bugaboo 360 ISOFIX Base by Nuna -telakkaan, mikä takaa korkeimman turvallisuustason.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Kevyt rakenne
 • Selkä menosuuntaan asennus tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden
 • Säädettävä niskatuki ja pidennettävä kuomu
 • TUV-hyväksytty lentokonekäyttöön
 • i-Size-hyväksytty yhdistettynä erikseen myytävään telakkaan

Huonot puolet:

 • Telakka myydään erikseen, mikä lisää kokonaiskustannuksia
 • Soveltuu käytettäväksi vain noin 15 kuukauden ikään saakka

Toimituksen arvio

Kun otetaan huomioon Bugaboo Turtle Air by Nuna turvakaukalon monipuoliset ominaisuudet, keveys ja turvallisuus, voimme suositella sitä lämpimästi vanhemmille. Vaikka telakan erillinen hankinta saattaa lisätä alkukustannuksia, turvakaukalon laatu, turvallisuus ja pitkä käyttöikä tekevät siitä järkevän sijoituksen.

Tämä tuote on erinomainen valinta parhaaksi turvakaukaloksi lentokoneeseen, ja se palvelee perheen tarpeita turvallisesti ja mukavasti.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Turvakaukalo + Telakka,
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Turvakaukalo + Telakka,
Paras vauvan turvakaukalo - Testivoittaja
Maxi Cosi – Mica Eco Authentic turvakaukalo
Maxi-Cosi-Mica-Eco-Authentic-turvakaukalo
Paras turvakaukalo ja telakka
Nuna Arra Next Turvakaukalo, Hazelwood
Nuna-Arra-Next-Turvakaukalo-Hazelwood
Paras turvakaukalo vauvalle
Cybex Aton B2 i-Size Turvakaukalo + Base One, Volcano Black
Cybex-Aton-B2-i-Size-Turvakaukalo-Base-One-Volcano-Black
Paras turvakaukalo isofix
Axkid Modukid Infant Turvakaukalo, Shellfish
Axkid-Modukid-Infant-Turvakaukalo-Shellfish
Paras turvakaukalo turvavyökiinnitys
Kikid Turvakaukalo Basic, 0-13kg
Kikid-Turvakaukalo-Basic-0-13kg
Halpa turvakaukalo

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita