Leikkilinna Logo

Padwico itkuhälytin 850 siirrettävä - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Ladattava ja langaton
  • 500m kantavuus
  • Huoneen lämpötilan mittaus
  • Turvallinen vähäisellä säteilyllä

Hinta nyt

174 €

Padwico 850, siirrettävä itkuhälytin, yhdistää langattoman vapauden ja monipuoliset toiminnot, tarjoten vanhemmille mielenrauhaa. Ladattavat laitteet, kantavuus jopa 500 metriä ja huoneen lämpötilan seuranta tekevät tästä itkuhälyttimestä keskihintaisen luokan parhaan valinnan.

Padwico 850, siirrettävä itkuhälytin tarjoaa vanhemmille mielenrauhaa ja lisää vauvan turvallisuutta kotona. Tämä keskihintainen laite on erinomainen esimerkki siitä, miten moderni teknologia voi helpottaa perheen arkea. Langattoman tekniikan ansiosta Padwico 850 mahdollistaa vanhempien liikkumisen vapaasti kodin sisällä tai pihalla, pitäen heidät yhteydessä vauvaan.

Tuotteen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan perheille, jotka arvostavat laatua ja luotettavuutta.

Katso vertailumme parhaista itkuhälyttimistä!

Padwico itkuhälytin 850 siirrettävä

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Padwico 850 on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten vanhempien tarpeisiin. Se toimii 863-870 MHz taajuudella, mikä minimoi häiriöt ja tarjoaa selkeän äänenlaadun. Laitteen kantama on jopa 500 metriä avoimissa tiloissa, ja se lähettää vain 8 % DECT-standardin signaalin säteilytasosta, mikä tekee siitä turvallisen valinnan perheen pienimmälle.

Lisäksi itkuhälyttimen molemmat yksiköt ovat ladattavia, ja ne voidaan sijoittaa kätevästi yöpöydälle tai hyllylle. Vauvan yksikkö mittaa myös huoneen lämpötilan ja toimii tarvittaessa yövalona, kun taas vanhempien yksikössä on värinähälytys ja kaksisuuntainen puhetoiminto.

Helppokäyttöisyys

Padwico 850:n asentaminen ja käyttöönotto on vaivatonta. Langattomat yksiköt ovat käyttövalmiita suoraan paketista, ja niiden intuitiivinen käyttöliittymä tekee laitteen hallinnasta helppoa. LCD-näyttö vanhempien laitteessa tarjoaa selkeän näkymän vauvan huoneen lämpötilasta ja akun tilasta.

Ladattavuus ja langaton toimintakyky tekevät laitteesta erittäin kätevän käyttää, sillä vanhemmat voivat liikkua vapaasti kodissa ilman huolta yhteyden katkeamisesta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Langaton kantavuus jopa 500 metriä
  • Ladattavat yksiköt, mukana lataustelakat
  • Vähäinen säteilytaso verrattuna DECT-standardiin
  • Huoneen lämpötilan mittaus ja yövalo
  • Kaksisuuntainen puhetoiminto ja värinähälytys

Huonot puolet:

  • Rajoitettu saatavuus lisävarusteita

Kenelle tuote sopii?

Padwico 850 on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka arvostavat liikkuvuutta ja haluavat pysyä yhteydessä vauvaansa missä tahansa kotona. Se on erityisen sopiva perheille, jotka etsivät keskihintaluokan laitetta, joka tarjoaa laadukkaat perustoiminnot ilman monimutkaisia lisäominaisuuksia.

Laitteen turvallisuusominaisuudet, kuten vähäinen säteilytaso ja huoneen lämpötilan seuranta, tekevät siitä myös loistavan valinnan turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiville vanhemmille.

Toimituksen arvio

Padwico 850 osoittautuu testiemme perusteella erinomaiseksi valinnaksi parhaaksi langattomaksi itkuhälyttimeksi. Sen luotettavuus, käyttäjäystävällisyys ja turvallisuusominaisuudet erottuvat markkinoilla, tarjoten vanhemmille rauhallisen mielen.

Vaikka laite ei sisällä kaikkein edistyneimpiä teknologisia innovaatioita, kuten yhteyttä puhelimeen, sen perusominaisuudet täyttävät useimpien perheiden tarpeet erinomaisesti. Hinta-laatusuhteeltaan Padwico 850 on kilpailukykyinen, ja se onkin loistava valinta perheille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä itkuhälytintä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Philips Avent Itkuhälytin Connected SCD921/26
Philips Avent Itkuhälytin Connected SCD921-26
Paras itkuhälytin - Testivoittaja
CAPiDi Itkuhälytin, Black
CAPiDi Itkuhälytin, Black
Paras radiopuhelin itkuhälytin
Motorola itkuhälytin Babymonitor VM35-2 Video
Motorola itkuhälytin Babymonitor VM35-2 Video
Paras ladattava itkuhälytin
Neonate itkuhälytin BC-6500D
Neonate itkuhälytin BC-6500D
Hyvä itkuhälytin
Kikid Itkuhälytin Deluxe
Kikid Itkuhälytin Deluxe
Paras itkuhälytin kameralla

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita