Leikkilinna Logo

CAPiDi Itkuhälytin, Black - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Helppokäyttöinen design
 • Pitkä kantama ja akunkesto
 • Alhainen säteilytaso
 • Säädettävä mikrofonin herkkyys

Hinta nyt

99.9 €

CAPiDi Itkuhälytin, Black on markkinoiden alhaisimman säteilytason tarjoava, helppokäyttöinen itkuhälytin, joka tuo mielenrauhaa ja turvaa vanhemmille. Pitkä kantama ja akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikenlaisiin kotiympäristöihin.

CAPiDi Itkuhälytin, Black edustaa modernia teknologiaa, joka tuo mielenrauhaa vanhemmille. Tämä pienikokoinen, mutta tehokas laite on suunniteltu helpottamaan vanhempien arkea tarjoamalla luotettavan ja selkeän yhteyden lapseen missä tahansa kodin nurkassa.

Laite on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään, pitkästä kantamastaan ja alhaisesta säteilytasostaan, mikä tekee siitä turvallisen valinnan perheen pienimmälle.

Katso vertailumme parhaista itkuhälyttimistä!

CAPiDi Itkuhälytin, Black

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

CAPiDi Itkuhälytin on varustettu säädettävällä mikrofonin herkkyydellä, joka mahdollistaa lapsen äänten tarkan havaitsemisen. Sen vanhempainyksikössä on värinähälytys, mikä on erinomainen ominaisuus, kun halutaan välttää ylimääräisiä äänihäiriöitä.

Tuotteen merkittävin etu on sen erittäin alhainen säteilytaso, maksimissaan 10mW, mikä on vain noin 4 % verrattuna perinteisiin DECT-itkuhälyttimiin. Laite on helppokäyttöinen, sisältäen vain muutaman painikkeen, ja siinä on vyösolki helppoa kiinnittämistä varten. Kantama ulottuu jopa 800 metriin, ja akun kesto on yli 100 tuntia valmiustilassa.

Helppokäyttöisyys

CAPiDi Itkuhälyttimen käyttöönotto on vaivatonta. Laite on käyttövalmis suoraan pakkauksesta, ja sen asetukset ovat intuitiiviset ja helposti säädettävissä. USB-C-latauskaapeli mahdollistaa akun nopean lataamisen.

Käyttäjäkokemusten mukaan laite on vastannut hyvin odotuksiin, ja sen luotettavuus on ollut kiitoksen arvoista.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Helppokäyttöinen, vain muutama painike.
 • Pitkä kantama, jopa 800 metriä.
 • Yli 100 tuntia valmiusaikaa.
 • Säädettävä mikrofonin herkkyys.
 • Markkinoiden alhaisin säteilytaso.

Huonot:

 • Kaupungissa voi ottaa häiriöitä muista itkuhälyttimistä.
 • Voi kuulla naapurien puheita, jos asetukset eivät ole optimaaliset.

Kenelle tuote sopii?

CAPiDi Itkuhälytin sopii erinomaisesti turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä arvostaville vanhemmille. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät vähäisen säteilyn itkuhälytintä. Tuote on suunniteltu kaikenlaisiin kotiympäristöihin, niin kaupungissa kuin maaseudullakin, mutta erityisesti se on suositeltava alueille, joissa häiriöiden riski on pienempi.

Toimituksen arvio

CAPiDi Itkuhälytin, Black on osoittautunut luotettavaksi valinnaksi vanhemmille, jotka haluavat ylläpitää yhteyttä lapseensa ilman huolta korkeista säteilyarvoista. Sen helppokäyttöisyys, pitkä akun kesto ja kantama tekevät siitä erinomaisen valinnan hintatietoisille kuluttajille.

Tämä tuote on paras radiopuhelin itkuhälytin, tarjoten hyvän suorituskyvyn kohtuulliseen hintaan. Vaikka laite ei ole täydellinen kaikissa tilanteissa, sen positiiviset puolet tekevät siitä erittäin laadukkaan laitteen valtaosaan perheistä.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita