Leikkilinna Logo

Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Ilmaiset toimituskulut
 • Valitse väri: Punainen
 • 10 JÄLJELLÄ
 • 115,90 €

Hinta nyt

159.9 €

Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red, tarjoaa lapsellesi mukavuutta ja turvallisuutta. Vettä hylkivä päälliskangas ja hengittävä fleecevuori tekevät tästä lämpöpussista erinomaisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön. Sopii lapsille 6 kk–4 vuotta.

Esittely

Onko talvi tulossa ja mietit, miten pitää lapsesi lämpimänä rattaissa? Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red voi olla juuri se ratkaisu, jota etsit. Tämä lämpöpussi on suunniteltu niin, että se ei ainoastaan pidä lapsen lämpimänä ja mukavana, vaan myös näyttää tyylikkäältä. Ne, jotka tuntevat Bugaboon, tietävät, että kyseessä on brändi, joka panostaa laatuun ja toiminnallisuuteen.

Sunset Red -lämpöpussi on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia heijastavista yksityiskohdista kaksisuuntaisiin vetoketjuihin. Lämpöpussin heijastavat yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta, kun taas vettä hylkivä päälliskangas ja pehmeä fleecevuori tarjoavat mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa.

Parhaat unipussit vauvoille vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Asentaminen sujui yllättävän vaivattomasti. Lämpöpussi sopii useimpiin Bugaboon rattaisiin, poikkeuksena Ant-malli. Viisipistevaljaat on helppo pujottaa pussiin, ja pussia voi säätää tarpeen mukaan. Monissa asiakasarvosteluissa kehuttiin, kuinka näppärästi pussi pakkautuu pieneen tilaan, mikä helpottaa säilytystä ja kuljetusta.

Käyttö osoittautui myös varsin mukavaksi. Kaksisuuntainen vetoketju tarjosi joustavuutta; päällisen voi avata tai irrottaa kokonaan. Yläreunan magneettikiinnikkeet mahdollistavat sen, että pussia voi kätevästi säätää erilaisiin sääolosuhteisiin. Monet käyttäjät arvostivat pussia erityisesti sateisina päivinä, jolloin fleecevuori piti lapsen mukavana ja lämpimänä.

Kenelle tuote sopii?

Bugaboo Lämpöpussi sopii erinomaisesti lapsille noin 6 kuukauden iästä aina 4 vuoden ikään saakka. Tämä ikäsuositus tekee siitä pitkäikäisen valinnan perheille, jotka haluavat panostaa laatuun heti alusta alkaen. Monet käyttäjät tuntuivat olevan tyytyväisiä erityisesti siihen, kuinka lämpöpussi suojasi näinä epävakaina sääkausina – oli kyse sitten tuulesta, sateesta tai kylmästä.

Eräs käyttäjä mainitsi, että heidän lapsensa viihtyi lämpöpussissa erinomaisesti. Tämä johtui osittain pehmeästä fleecevuoresta ja suunnitellusta hupusta, joka suojasi tehokkaasti tuulelta. On siis ilmeistä, että tämä tuote sopii kaikille niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että mukavuutta.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Bugaboon lämpöpussi on kätevä valinta lapsellesi, erityisesti ympärivuotiseen käyttöön. Tämä korkealaatuinen lämpöpussi on suunniteltu helpottamaan arkea monin tavoin:

 • Heijastavat yksityiskohdat parantavat turvallisuutta hämärässä.
 • Vettähylkivä päälliskangas ja hengittävä fleecevuori pitävät lapsen kuivana ja mukavana.
 • Aukot viisipistevaljaita varten mahdollistavat turvallisen kiinnityksen rattaisiin.
 • Kaksisuuntaiset vetoketjut tekevät avaamisesta ja sulkemisesta helppoa molemmilta puolilta.
 • Pussi menee pieneen kokoon, mikä helpottaa säilytystä ja kuljetusta.
 • Magneettikiinnikkeet pitävät yläreunan tukevasti alhaalla, kun haluat tuulettaa pussin sisäosaa.
 • Kurasuoja sisäpuolella auttaa pitämään lämpöpussin siistinä.
 • Sopii kaikkiin Bugaboo-rattaisiin, lukuun ottamatta Bugaboo Ant -mallia.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeällä
 • Vettähylkivä päälliskangas ja hengittävä fleecevuori
 • Kaksisuuntaiset vetoketjut tekevät käytöstä monipuolista ja helppoa
 • Pakkaantuu pieneen kokoon säilytystä varten
 • Sopii useimpiin Bugaboo-rattaisiin

Huonot

 • Hintava

Toimituksen arvio

Bugaboon lämpöpussi, väriltään Sunset Red, on todellinen löytö erityisesti ympärivuotiseen käyttöön. Vettä hylkivä päälliskangas ja hengittävä fleecevuori pitävät lapsen mukavasti lämpimänä ja kuivana, vaikka sää vaihtelisi.

Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä pimeässä, mikä lisää turvallisuutta. Hupun suoja tuulelta ja kätevä kurasuoja pitävät huolta siitä, että lämpöpussi pysyy siistinä pidempään. Vaihtoehtoina olevat seitsemän eri väriä antavat juuri sopivasti valinnanvaraa tyylikkäisiin rattaisiin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Paras kevyt kaukalopussi
Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Paras unipussi - Toimituksen valinta
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Paras kaukalopussi vaunuihin
Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Paras kesäunipussi

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita