Leikkilinna Logo

Trybike 3 Wheel Steel, Vintage potkupyörä - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 5/5

 • Vintage blue
 • 15 kk – 6 v
 • Tarrat pyörän tuunaukseen
 • Jalkatuki parempaan tasapainoon

Hinta nyt

141 €

Trybike 3 Wheel Steel, Vintage tarjoaa tasapainon ja hauskanpidon yhdellä pyörällä. Tämä lasten potkupyörä kasvaa lapsesi mukana ja muuntuu helposti kahdesta kolmeen pyörään. Täydellinen valinta 15 kuukaudesta 6 vuoteen asti.

Esittely

Trybike 3 Wheel Steel, Vintage Blue, on erinomainen valinta ensimmäiseksi pyöräksi lapsellesi. Tämä potkupyörä yhdistää vintagetyylin ja käytännöllisyyden, mikä tekee siitä houkuttelevan niin vanhemmille kuin lapsillekin.

Alankomaissa suunniteltu Trybike tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen, joka kehittyy lapsen taitojen myötä. Sen monikäyttöisyys takaa, että pyörä sopii eri ikäisille lapsille. Voit helposti muuttaa Trybiken kolmipyöräiseksi taaperon ensimmäistä pyöräkokemusta varten ja myöhemmin kaksipyöräiseksi, kun lapsesi tasapainotaidot kehittyvät.

Parhaat lasten potkupyörät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Trybiken käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa. Mukana tulevien selkeiden ohjeiden ja helposti koottavien osien ansiosta pyörä on nopeasti valmis lapsesi käyttöön. Tämä lasten potkupyörä on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi sekä lapsille että vanhemmille.

Käytännön testit ovat osoittaneet, että Trybike vastaa odotuksia loistavasti. Erityisesti sen pieni kääntösäde helpottaa lapsen oppimista ja tekee ajamisesta sujuvaa. Vaikka pyörän paino on hieman korkeampi kuin joidenkin kilpailijoiden, se tuntuu vakaalta ja turvalliselta.

Kenelle tuote sopii?

Trybike on suunniteltu erityisesti 15 kuukaudesta kuuteen vuoteen asti oleville lapsille. Ensimmäisenä potkupyöränä se on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat tarjota lapselleen pitkäikäisen ja mukautuvan ajokokemuksen. Ei siis ihme, että Trybike usein valitaan, kun etsitään paras potkupyörä lapselle.

Tämä potkupyörä sopii erityisesti niille, jotka haluavat varmistaa, että lapsi oppii tasapainon hallinnan jo varhaisella iällä. Se on erinomainen potkupyörä 1 vuotiaalle, mutta myös loistava valinta, kun lapsi kasvaa potkupyörä 2 vuotiaalle tai potkupyörä 3-vuotiaalle.

Joustavuus ja Kestävyys

Trybiken fiksu suunnittelu tarkoittaa että pyörän elinkaari on pitkä. Sen voi helposti muuttaa kolmipyöräisestä kaksipyöräiseksi, mikä tekee siitä erittäin joustavan ratkaisuja lapsen eri vaiheisiin. Tämä ominaisuus osoittaa, että Trybike on paras potkupyörä, kun haluat pitkäikäisen tuotteen.

Materiaalit, kuten teräspyörät ja kumipuhallettavat renkaat, varmistavat että pyörä kestää kulutusta ja säilyy käyttökuntoisena pitkään. Oli kyseessä sitten potkupyörä 2 vuotiaalle tai potkupyörä 3-vuotiaalle, Trybike pystyy vastaamaan lapsesi tarpeisiin täydellisesti.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Trybike 3 Wheel Steel, Vintage on mainio valinta lasten potkupyöräksi, joka kasvaa lapsen mukana. Sen nerokkaasti suunniteltu runko mahdollistaa pyörän muuttamisen 2- tai 3-pyöräiseksi, joten se soveltuu erinomaisesti 1-vuotiaasta aina 6-vuotiaaksi asti. Tämä pitkä elinkaari tekee siitä kustannustehokkaan ja käytännöllisen vaihtoehdon.

 • Säädettävä runko: Pyörän runkoa voidaan säätää lapsen kasvun mukaan, mikä tarjoaa pitkäaikaista käyttöä ja mukavuutta.
 • Monipuolisuus: Voit valita 2- tai 3-pyöräisen mallin, mikä parantaa pyörän vakautta ja helpottaa oppimista pienimmiltä käyttäjiltä.
 • Metallinen runko: Kestävä ja laadukas runko varmistaa pyörän pitkäikäisyyden ja turvallisuuden käytössä.
 • Vintage-ulkonäkö: Tyylikäs ja ajaton design, joka miellyttää sekä lapsia että vanhempia.
 • Ilmatäytteiset renkaat: Tarjoavat paremman iskunvaimennuksen ja mukavamman kyydin monenlaisilla pinnoilla.
 • Kevyt rakenne: Pyörä on helppo kantaa ja siirtää tarvittaessa, mikä helpottaa vanhempien arkea.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Muunneltava malli: Saa sekä 2- että 3-pyöräisen version
 • Kestävät materiaalit ja laadukas viimeistely
 • Säädettävä istuinkorkeus pitkälle käyttöiälle (15 kuukaudesta 6 vuoteen)
 • Ainutlaatuinen jalkatuki tasapainon harjoittelua varten
 • Pienempi kääntösäde helpottaa tiukkojen kulmien kääntymistä

Huonot

 • Korkeahko hinta
 • Melko painava kolmipyöräisenä (6,3 kg)

Toimituksen arvio

Kun etsii täydellistä potkupyörää pienelle lapselleen, Trybike 3 Wheel Steel, Vintage Blue, tarjoaa mainion vaihtoehdon. Muuntautumiskykyinen pyörä toimii sekä kaksipyöräisenä että kolmipyöräisenä, mikä tekee siitä pitkäikäisen hankinnan perheen pienimmille. Sen kestävät materiaalit ja huolella suunnitellut yksityiskohdat tuovat lisäarvoa, vaikka hinta asettuukin korkeammalle tasolle. Näin ollen pyörä palvelee hyvin läpi varhaislapsuuden eri vaiheet.

Pyörän ainutlaatuinen kääntösäde ja matala istuinkorkeus tekevät siitä erityisen käyttäjäystävällisen pienten lasten käyttöön. Lisäksi tarrat ja säädettävät elementit mahdollistavat pyörän personoinnin ja mukauttamisen lapsen kehityksen mukana. Monipuoliset ominaisuudet, kuten helppo muunneltavuus ja tyylikäs vintage blue -väri, tekevät Trybike 3 Wheel Steelistä houkuttelevan valinnan, jossa yhdistyy käytännöllisyys ja esteettisyys.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
Paras potkupyörä 2-vuotiaalle
FunScoo potkupyörä 10″
FunScoo potkupyörä 10"
Paras potkupyörä 10 tuumaa
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Hyvä potkupyörä lapselle
Nordic Hoj Potkupyörä
Nordic Hoj Potkupyörä
Paras potkupyörä 3-vuotiaalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita