Leikkilinna Logo

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Teräsrunko
 • 10 tuuman pyörät
 • Sisäkäyttöön soveltuvat renkaat
 • Säädettävä satula

Hinta nyt

64.9 €

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 on täydellinen valinta perheen pienimmille. Tämän lasten potkupyörän 10 tuuman renkaat soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Teräsrungon ja säädettävän satulan ansiosta potkupyörä kasvaa lapsen mukana, tarjoten turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.

Esittely

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 on mainio valinta perheen pienimmille pyöräilijöille, jotka haluavat ottaa ensimmäisiä askelia pyöräilyn maailmaan. Potkupyörä, joka on suunniteltu erityisesti 2-3-vuotiaille lapsille, auttaa tehokkaasti lapsen tasapainon ja koordinaation kehittämisessä ilman perinteisten apupyörien haittoja.

Tämä potkupyörä on sekä kevyt että kestävä, valmistettu teräsrungolla, mikä tekee siitä tukevan ja helppokäyttöisen. Satulan korkeutta voi säätää välillä 32−42 cm, joten se mukautuu lapsen pituuteen ja kasvuun. 10 tuuman renkaat soveltuvat hyvin myös sisäkäyttöön, mikä tekee tästä pyörästä erityisen monipuolisen.

Parhaat lasten potkupyörät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Tämä potkupyörä tarjoaa erinomaisen helppokäyttöisyyden, sillä pyörä toimitetaan lähes valmiiksi koottuna. Vain muutama yksinkertainen kiristys ja oikaisu, ja potkupyörä on valmis käyttöön. Ohjekirja on selkeä ja askeleet helppoja seurata, mikä helpottaa huomattavasti kokoamisprosessia kiireisessä arjessa.

Käyttäjät ovat raportoineet, että potkupyörän käyttö vastasi hyvin odotuksia. Lapsen on helppo ottaa se heti haltuun, eikä ylimääräisiä säätöjä tarvitse tehdä. Teräsrungon ja säädettävän satulan ansiosta pyörä on mukava ja istuu hyvin useimmille 2-3-vuotiaille lapsille. Pyörän keveys tekee siitä helpon kantaa ja siirtää tarvittaessa.

Kenelle tuote sopii?

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 sopii erinomaisesti 2-vuotiaille taaperoille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan pyöräilyn perustaitoja. Kun etsit paras potkupyörä 2-vuotiaalle, tämä malli vastaa vaatimuksia niin laadun kuin helppokäyttöisyydenkin osalta.

Lisäksi potkupyörä sopii hyvin myös hieman vanhemmille, esimerkiksi 3-vuotiaille lapsille, jotka haluavat hioa tasapainotaitojaan ennen oikean polkupyörän hankintaa. Tämä on todella kaikkiaan paras potkupyörä niin 2-vuotiaalle kuin vanhemmallekin lapselle, joka haluaa nauttia vauhdikkaasta ja turvallisesta menosta.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 on suunniteltu taaperoille, jotka haluavat harjoitella tasapainoa ja saada lisää itseluottamusta pyöräilemiseen. Tämä potkupyörä on erityisesti suunniteltu yli 2-vuotiaille lapsille, mutta sen ominaisuudet ovat niin monipuoliset, että se voi hyvinkin olla paras potkupyörä 2-vuotiaalle.

 • Pehmustettu satula: Tarjoaa mukavaa istumista pitkänkin potkuttelun ajan.
 • Säädettävä istuinkorkeus: Kasvaa lapsen mukana ja mahdollistaa useamman vuoden käytön.
 • Kevyt runko: Helppo käsitellä lapselle, mikä tekee oppimisesta helpompaa ja hauskempaa.
 • Renkaat 10 tuumaa: Tarjoavat tasaisen ja vakaan ajon erilaisilla alustoilla.
 • Tukeva rakenne: Varmistaa turvallisuuden ja antaa vanhemmille mielenrauhan.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Näppärä ja kevyt teräsrunkoinen potkupyörä
 • Säädettävä satula (32-42 cm) kasvaa lapsen mukana
 • Renkaat soveltuvat myös sisätiloihin
 • Helppo käyttöönottaminen ilman polkimia ja apupyöriä

Huonot

 • Maksimikuormitus 25 kg varauksin

Toimituksen arvio

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 on erinomainen valinta perheen pienimmille, jotka haluavat harjoittaa tasapainoaan ja nauttia pyöräilyn ilosta. Sen tukeva teräsrunko ja sisäkäyttöönkin soveltuvat renkaat tekevät siitä monikäyttöisen ja turvallisen vaihtoehdon lapsille. Säätömahdollisuudet, kuten satulan korkeus (32−42 cm), auttavat löytämään juuri sopivan korkeuden lapsen kasvun mukaan.

Tämän potkupyörän 10 tuuman pyörät tekevät ajosta miellyttävää ja sujuvaa. Hintaluokassaan se tarjoaa laadukkaan ja kestävän vaihtoehdon, joka sopii lapselle jo kahden vuoden iässä. On hyvä huomata, että tuotteen maksimikuormitus on 25 kg, mikä riittää mainiosti tämän ikäisille käyttäjille.

Kaiken kaikkiaan STIGA Potkupyörä STR Runracer C10 on harkitsemisen arvoinen hankinta lapsen ensimmäiseksi pyöräksi.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nordic Hoj Potkupyörä
Nordic Hoj Potkupyörä
Paras potkupyörä 3-vuotiaalle
FunScoo potkupyörä 10″
FunScoo potkupyörä 10"
Paras potkupyörä 10 tuumaa
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage potkupyörä
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage
Paras potkupyörä 1-vuotiaalle
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Hyvä potkupyörä lapselle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita