Leikkilinna Logo

Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Hauska krokotiilimuotoilu
 • Kolme pyörää
 • Polkimeton
 • Kevyt rakenne

Hinta nyt

54.9 €

Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä on täydellinen valinta pienille seikkailijoille. Kevyt ja kolmen pyörän rakenne tukee tasapainon kehitystä. Sopii hyvin 12 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

Esittely

Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä on mitä mainioin tapa nuorille seikkailijoille tutustua maailmaan. Kevyt ja helppokäyttöinen potkupyörä kehittää lapsen tasapainoa, keskivartalon hallintaa ja motorisia taitoja. Ilman polkimia varustettu kolmipyöräinen tasapainopyörä tarjoaa turvallisen alun pyöräilyn opetteluun.

Pyörän mitat ovat 53 x 39 x 23 cm ja sen ikäsuositus on 12 kuukautta ja siitä ylöspäin. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon pikkulapsille ja taaperoille, jotka ovat vasta aloittamassa liikunnallista elämäänsä. Potkupyörä rohkaisee lapsia tutustumaan ympäristöönsä itsenäisesti ja turvallisesti.

Parhaat lasten potkupyörät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Tasapainopyörän asennus sujuu helposti ja nopeasti. Kaikki tarvittavat osat ovat mukana paketissa, ja yksinkertaisen ohjeistuksen ansiosta pyörän kokoaminen ei juuri vaadi teknisiä taitoja. Kun pyörä on koottu, se on heti valmis käyttöön, ei ylimääräisten säätöjen tai hienosäätöjen tarvetta.

Käytännössä pyörä on juuri niin helppokäyttöinen kuin miltä se kuulostaa. Lapsi voi istua mukavasti ja potkia itsensä liikkeelle, kehittäen samalla tasapainoaan ja lihasvoimaansa. Potkupyörä ylitti odotukset sen helpon liikuteltavuuden ja vakauden myötä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin yksivuotiaille kuin kaksivuotiaillekin lapsille.

Kenelle tuote sopii?

Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä sopii mainiosti 12 kuukauden ikäisistä taaperoista aina kaksivuotiaisiin lapsiin asti. Se on suunniteltu erityisesti nuorille lapsille, jotka ovat vasta alkamassa harjoitella motorisia taitojaan. Tämä potkupyörä on loistava ensipyörä, joka tarjoaa turvallisen ja hauskan tavan oppia.

Kaiken kaikkiaan tämä lasten potkupyörä on suunniteltu tukemaan lapsen kehitysprosessia monipuolisesti. Se on mainio valinta vanhemmille, jotka etsivät paras potkupyörä 2-vuotiaalle. Pyörän kevyt ja kestävä rakenne varmistaa, että lapsen ensimmäiset pyöräilykokemukset ovat positiivisia ja kannustavia.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Jos etsit hauskaa ja opettavaista potkupyörää taaperolle, Diditrike Krokotiili voi olla juuri oikea valinta. Tämä potkupyörä ilahduttaa ihanalla krokotiilisuunnittelullaan ja auttaa lapsia kehittämään tärkeitä motorisia taitoja. Ikäsuositus alkaa jo 12 kuukaudesta, joten myös pienemmät käyttäjät pääsevät nauttimaan vauhdin huumasta turvallisesti.

 • Hauska krokotiilidesign: Herättää lasten uteliaisuuden ja tekee pyöräilystä entistä hauskempaa.
 • Neljä rengasta: Tarjoaa lisävakautta, mikä on erityisen tärkeää pienille käyttäjille.
 • Kevyt ja helppo kantaa: Aikuisten on helppo ottaa pyörä mukaan, minne ikinä he menevätkin.
 • Helppo ohjattavuus: Lapsi oppii nopeasti kääntymään ja ylläpitämään tasapainoa, mikä kehittää motorisia taitoja.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kevyt rakenne, joka auttaa lasta kehittämään tasapainoa ja motorisia taitoja
 • Keskihintainen ja järkevä valinta lapsille, jotka opettelevat pyöräilyn alkeita
 • Kolme pyörää tuo lisävakautta, mikä tekee siitä turvallisen käyttää
 • Lapsiystävällinen muotoilu, joka houkuttelee pientä seikkailijaa
 • Nopea toimitus, tuote saapuu 1-3 arkipäivässä

Huonot

 • Voi olla liian pieni varttuneemmille lapsille tai nopeampaa kehittyville lapsille

Toimituksen arvio

Kevyt ja kestävä Diditrike Krokotiili tasapainopyörä on mainio valinta pienille seikkailijoille. Tämä kolmen pyörän potkupyörä kehittää lapsen tasapainoa, keskivartalon hallintaa ja motorisia taitoja, mikä tekee siitä erinomaisen ensipyörän 12 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kolmen pyörän ansiosta pyörä on erittäin vakaa ja turvallinen, vaikka polkimia ei olekaan. Hinta näyttää kohtuulliselta huomioiden pyörän laadun ja sen tarjoamat kehitykselliset edut. Pyörän mitat, 53 x 39 x 23 cm, tekevät siitä sopivan sisä- ja ulkokäyttöön.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nordic Hoj Potkupyörä
Nordic Hoj Potkupyörä
Paras potkupyörä 3-vuotiaalle
STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
Paras potkupyörä 2-vuotiaalle
FunScoo potkupyörä 10″
FunScoo potkupyörä 10"
Paras potkupyörä 10 tuumaa
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage potkupyörä
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage
Paras potkupyörä 1-vuotiaalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita