Leikkilinna Logo

FunScoo potkupyörä 10″ - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • 10″ renkaat
 • Kevyt runko
 • Ilmainen toimitus
 • 3 värivaihtoehtoa

Hinta nyt

59.9 €

FunScoo potkupyörä on erinomainen valinta taaperoille, jotka opettelevat pyöräilytaitoja. Potkupyörässä on kevyt teräsrunko ja mukavat kädensijat, jotka tekevät sen käytöstä helppoa. Saatavilla kolmessa värissä: musta, valkoinen ja lime.

Esittely

FunScoo-potkupyörä on kehitetty erityisesti pienille lapsille, jotka ovat vasta aloittamassa pyöräilyharrastusta. Tämä potkupyörä on suunniteltu tukemaan lapsen tasapainon ja ohjaamisen oppimista hauskalla ja turvallisella tavalla. Kevyen rakenteensa ja 10 tuuman renkaidensa ansiosta

FunScoo-potkupyörää on helppo hallita ja se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi kunnon pyöräksi taaperolle. Potkupyörän teräsrunko tekee siitä kestävän ja vakauden takaavat mukavat kädensijat, jotka auttavat lasta pitämään hyvän otteen. Saatavilla olevat värivaihtoehdot, kuten musta, valkoinen ja lime, tekevät tästä potkupyörästä iloisen matkakumppanin.

Parhaat lasten potkupyörät vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Heti pakkauksesta otettuna, FunScoo-potkupyörän asennus on helppoa ja nopeaa. Kaikki tarvittavat osat löytyvät paketista ja ohjeet ovat selkeät. Käytännössä ruuvien kiristäminen ja pienten osien yhdistäminen on mitä yksinkertaisinta, joten pyörä on heti käyttövalmis. Käytössä tämä potkupyörä todella ilahduttaa sekä lapsia että vanhempia.

Potkupyörän kevyt runko ja 10 tuuman renkaat mahdollistavat vaivattoman ja sulavan ajokokemuksen. Monet vanhemmat ovat kommentoineet, että tämä lasten potkupyörä on ylittänyt heidän odotuksensa, erityisesti sen vakaan rakenteen ja helpon käsiteltävyyden osalta.

Kenelle tuote sopii?

FunScoo-potkupyörä on erityisen hyvä valinta taaperoille ja nuorille lapsille, jotka ovat vasta aloittamassa pyöräilyä. Tämä potkupyörä 2-vuotiaalle lapselle on ihanteellinen, koska se auttaa kehittämään tasapainoa ennen siirtymistä polkupyörään. Myös hieman vanhempi lapsi, esimerkiksi potkupyörä 3-vuotiaalle, löytää ilon ja oppimisen tämän pyörän avulla.

FunScoo-potkupyörä sopii erinomaisesti vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen turvallisen ja oppimista edistävän ajokokemuksen. Paras potkupyörä 2-vuotiaalle on juuri sellainen, joka yhdistää turvallisuuden, helppokäyttöisyyden ja hauskuuden – ja tässä suhteessa FunScoo täyttää vaatimukset mainiosti.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

FunScoo potkupyörä 10″ tarjoaa erinomaiset puitteet pienille seikkailijoille, olipa kyseessä sitten potkupyörä 2-vuotiaalle tai potkupyörä 3-vuotiaalle. Sen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti turvallisuus ja käyttömukavuus, jotta jokainen potkuttelutuokio olisi mahdollisimman hauska ja kehittävä kokemus.

 • Pehmustettu satula: Varmistaa mukavuuden myös pidemmillä matkoilla.
 • Säädettävä istuinkorkeus: Mahdollistaa pyörän käytön pidempään lapsen kasvaessa.
 • 10 tuuman renkaat: Tuovat vakautta ja pehmeämmän ajokokemuksen eri alustoilla.
 • Kestävä runko: Pitkäikäinen ja kestää aktiivisessa käytössä.
 • Kevyt rakenne: Helppo käsitellä ja kuljettaa, mikä tekee siitä käytännöllisen sekä lapselle että aikuiselle.
 • Ergonomiset kädensijat: Tarjoavat hyvän otteen ja ehkäisevät liukumista.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Kevyt runko, vain 2,5 kg
 • Kestävä teräsrunko
 • Ergonomiset kädensijat hyväksi havaitut
 • Kolme värivaihtoehtoa: musta, valkoinen ja lime
 • Ilmainen toimitus yli 30€ ostoksille

Huonot

 • Maksimipaino vain 20 kg, joten käyttöikä voi olla rajallinen

Toimituksen arvio

Yhteenvetona voimme sanoa, että FunScoo potkupyörä 10″ on erinomainen valinta lapsen ensipyöräksi. Kevyt ja kestävä teräsrunko sekä mukavat kädensijat tekevät siitä käytännöllisen ja turvallisen. Erikokoiset ja väriset pyörät antavat valinnanmahdollisuuden ja ilmainen toimitus on mukava lisäetu. Potkupyörän avulla lapsi pääsee helposti kehittämään tasapainoa ja ohjaustaitojaan.

Kun otetaan huomioon tuotteen keskihinta ja laadukkaat ominaisuudet, FunScoo potkupyörä 10″ on suositeltava hankinta. Kevyt paino (2,5 kg) ja renkaiden koko tekevät siitä sopivan pientenkin lasten käyttöön. Eri värivaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden löytää juuri se omaan makuun sopiva pyörä. FunScoo potkupyörä on siis hyvä valinta lapsen pyöräilyharrastuksen alkutaipaleelle.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
STIGA Potkupyörä STR Runracer C10
Paras potkupyörä 2-vuotiaalle
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage potkupyörä
Trybike 3 Wheel Steel, Vintage
Paras potkupyörä 1-vuotiaalle
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Diditrike Krokotiili Tasapainopyörä/Potkupyörä
Hyvä potkupyörä lapselle
Nordic Hoj Potkupyörä
Nordic Hoj Potkupyörä
Paras potkupyörä 3-vuotiaalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita