Leikkilinna Logo

Cybex Pallas G I-FIX Turvaistuin, 9-36 kg - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Advanced Impact Shield
 • Isofix-kiinnitysjärjestelmä
 • Pitkä käyttöikä
 • Ilmanvaihtojärjestelmä

Hinta nyt

344 €

Cybex Pallas G i-FIX turvaistuin määrittelee uudelleen matkustusturvallisuuden lapsille, yhdistäen edistyksellisen teknologian ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet.

Tämä istuin ei ainoastaan tarjoa poikkeuksellista suojaa etu- ja sivutörmäyksissä Advanced Impact Shield -tekniikan ansiosta, vaan myös varmistaa lapsen mukavuuden ilmanvaihtojärjestelmällään, joka pitää matkustustilan viileänä ja mukavana.

Cybex Pallas G i-FIX turvaistuin tarjoaa vanhemmille mielenrauhaa ja lapsille mukavuutta sekä turvallisuutta matkustettaessa. Se on suunniteltu kestämään pitkään, ja sen innovatiiviset ominaisuudet varmistavat lapsen turvallisuuden jokaisella automatkan hetkellä.

Tässä arvostelussa käymme läpi istuimen pääominaisuudet, helppokäyttöisyyden, hyvät ja huonot puolet sekä arvioimme, kenelle tuote sopii parhaiten.

Katso vertailumme parhaista turvaistuimista!

Cybex Pallas G I-FIX Turvaistuin, 9-36 kg

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Cybex Pallas G i-FIX turvaistuin on suunniteltu lapsille, jotka painavat 9-36 kg, mikä tekee siitä pitkäaikaisen investoinnin lapsesi turvallisuuteen. Istuimen etupuskuri toimii turvatyynyn tavoin, vähentäen merkittävästi törmäysvoimaa ja jakautuen tasaisesti vaimentaviin materiaaleihin. Advanced Impact Shield -tekniikka vähentää niskavammojen riskiä etutörmäyksessä.

Istuin on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana, muuttuen tarpeen mukaan turvavyöistuimesta pelkästään turvaistuimeksi. Isofix-kiinnitysjärjestelmä takaa turvaistuimen nopean ja turvallisen asennuksen. Lisäksi istuimessa on korkeussäädettävä niskatuki ja ilmanvaihtojärjestelmä, joka pitää lapsen viileänä kuumimpinakin päivinä.

Helppokäyttöisyys

Cybex Pallas G i-FIX on helppo asentaa autoon Isofix-kiinnikkeiden ansiosta, ja värilliset merkkivalot osoittavat, kun istuin on oikein asennettu. Istuimen säätöominaisuudet ovat käyttäjäystävällisiä, mahdollistaen istuimen mukauttamisen lapsen kasvaessa. Kangaspäälliset ovat irrotettavissa ja konepestäviä, mikä tekee istuimen puhtaana pitämisestä vaivatonta.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Pitkä käyttöikä (9-36 kg)
 • Advanced Impact Shield -tekniikka
 • Isofix-kiinnitysjärjestelmä
 • Ilmanvaihtojärjestelmä
 • Korkeussäädettävä niskatuki

Huonot:

 • Hintava
 • Voi olla tilaa vievä pienemmissä autoissa

Kenelle tuote sopii?

Cybex Pallas G i-FIX turvaistuin sopii erityisesti vanhemmille, jotka arvostavat korkeatasoista turvallisuutta ja mukavuutta lapsilleen. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät pitkäaikaista ratkaisua lapsensa kulkuvälineen turvallisuuteen.

Isofix-kiinnityksen ansiosta istuin on myös helppo asentaa, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon aktiivisille perheille.

Toimituksen arvio

Cybex Pallas G i-FIX edustaa markkinoiden huipputasoa lasten turvaistuimissa. Sen suunnittelussa on otettu huomioon sekä turvallisuus että lapsen mukavuus, mikä tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista. Hintansa arvoinen investointi, tämä turvaistuin tarjoaa vanhemmille mielenrauhaa ja lapsille turvallisen matkustuskokemuksen.

Suosittelemme Cybex Pallas G i-FIX turvaistuinta lämpimästi kaikille vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapselleen parasta.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita