Leikkilinna Logo

Cam Cambino Hoitopöytä & Kylpyamme - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • Tilaa säästävä design
 • Ergonominen kylpyamme
 • Helppo säilyttää
 • Kestävä ja turvallinen

Hinta nyt

149,9 €

Tutustu CAM Cambino Hoitopöytään & Kylpyammeeseen, ihanteelliseen ratkaisuun modernille vanhemmalle.

Tämä älykäs yhdistelmä tarjoaa kylpyammeen ja hoitopöydän samassa paketissa, mikä tekee vauvan kylvettämisestä ja hoitamisesta sekä vaivatonta että turvallista.

Suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, se säästää arvokasta tilaa ja tuo kylpyhetkiin lisää mukavuutta.

Kestävä materiaali, helppokäyttöisyys ja taitettava design tekevät tästä tuotteesta pitkäaikaisen kumppanin lapsesi ensihetkistä lähtien.

Koe rauhalliset ja nautinnolliset kylpyhetket CAM Cambino Hoitopöydän & Kylpyammeen kanssa, joka on suunniteltu sekä vauvan että vanhemman tarpeisiin sopivaksi.

CAM Cambino Hoitopöytä & Kylpyamme, Harmaa, on innovatiivinen ratkaisu vanhemmille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että tilansäästöä.

Tuote yhdistää kaksi välttämätöntä lastenhoitovälinettä: kylpyammeen ja hoitopöydän, joka on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin sopivaksi.

Tämän monitoimituotteen avulla vanhemmat voivat helpottaa arkeaan tarjoamalla vauvalle mukavan kylpyhetken ja sen jälkeen välittömän pukemisen ilman tilan vaihtamisen tarvetta.

Katso vertailumme parhaista lasten kylpyammeista!

Cam-Cambino-Hoitopoyta-Kylpyamme-2

Helppokäyttöisyys

CAM Cambino -hoitopöytä ja kylpyamme on helppo koota ja ottaa käyttöön. Tuotteen mukana tulevat selkeät ohjeet varmistavat, että asennus sujuu ongelmitta.

Käyttökokemuksen osalta tämä yhdistelmä vastaa kaikkiin odotuksiin: kylpyamme on helposti irrotettavissa ja sen anatomisesti muotoiltu kylpytuki alle kuusikuukautisille vauvoille sekä käsinojallinen kylpytuoli 6–12 kuukauden ikäisille lapsille tekevät kylpyhetkestä turvallisen ja nautinnollisen.

Käytön jälkeen tuote on helppo taittaa kokoon, mikä säästää tilaa ja tekee siitä ihanteellisen pienempiin asuntoihin.

Kenelle tuote sopii?

Tuote on suunniteltu erityisesti vastasyntyneiden ja taaperoiden vanhemmille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tilankäytön optimointia.

Se on myös erinomainen valinta niille, jotka etsivät pitkäikäistä, turvallista ja ergonomisesti suunniteltua kylpy- ja hoitoratkaisua lapselleen.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

 • Materiaali: Vaahtomuovi, PVC, PP, metalli
 • Maksimikuormitus: 15 kg
 • Mitat: Korkeus 104 cm, pituus 95 cm, leveys 54 cm
 • Paino: 10,8 kg

Erityisominaisuudet: Säilytystilaa lastentarvikkeille, irrotettava amme anatomisesti muotoillulla kylpytuella ja käsinojallisella kylpytuolilla, vedenpitävä hoitoalusta, neljä lukittavaa pyörää liikkuvuutta varten, taitettavissa kokoon säilytystä varten.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Yhdistää kylpyammeen ja hoitopöydän säästäen tilaa
 • Irrotettava ja ergonominen kylpyamme
 • Helppo siirtää ja säilyttää
 • Vedenpitävä ja helppohoitoinen materiaali

Huonot:

 • Hintava verrattuna perinteisiin kylpyammeisiin

Toimituksen arvio

CAM Cambino Hoitopöytä & Kylpyamme on ehdottomasti markkinoiden parhaiden vauvan kylpyammeiden joukossa.

Sen monipuolisuus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan nykyaikaisille perheille. Vaikka hinta on korkeammalla puolella, tuotteen laatu ja monikäyttöisyys oikeuttavat investoinnin.

Suosittelemme tätä tuotetta kaikille vanhemmille, jotka etsivät kestävää ja käytännöllistä ratkaisua vauvansa kylpyhetkiin.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita