Leikkilinna Logo

Buddy & Hope Taupe taitettava kylpyamme - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Tilaa säästävä design
 • Helppo puhdistaa
 • Turvallisuusstandardit
 • Tyylikäs taupe-väri

Hinta nyt

34,93 €

Taitettava Kylpyamme Taupe on suunniteltu nykyaikaisille perheille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja tyylikästä muotoilua vauvan kylpyhetkiin.

Innovatiivisen kokoontaitettavan designinsa ansiosta amme säästää tilaa ja sopii täydellisesti niin pieneen kylpyhuoneeseen kuin matkallekin, mahdollistaen vauvan kylvettämisen missä ja milloin vain.

Helppokäyttöisyys, nopea puhdistettavuus ja turvallisuusstandardien mukaisuus tekevät tästä ammeesta luotettavan valinnan jokaiseen kylpyhetkeen, samalla kun sen tyylikäs taupe-väri lisää ripauksen eleganssia kylpyhuoneen sisustukseen.

Taitettava Kylpyamme Taupe on moderni ja käytännöllinen ratkaisu perheille, jotka arvostavat sekä tilankäyttöä että turvallisuutta vauvan kylvetyshetkissä.

Tämä tuote on suunniteltu erityisesti vauvoille ja pienille lapsille, tarjoten mukavan ja turvallisen ympäristön kylpyhetkille. Sen kokoontaitettava muotoilu mahdollistaa ammeen säilyttämisen kätevästi pienissäkin tiloissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kotiin kuin matkallekin.

Katso vertailumme parhaista lasten kylpyammeista!

Helppokäyttöisyys

Ammeen asentaminen on vaivatonta, ja sen kokoontaitettava muotoilu tekee siitä erinomaisen valinnan tilaa säästävänä vaihtoehtona.

Käyttö on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta vanhemmat voivat keskittyä olennaiseen – vauvan kylvettämiseen turvallisesti ja mukavasti. Käyttökokemus vastaa odotuksia tarjoten helpon ja nopean tavan pystyttää ja taittaa amme kylpyhetkien välillä.

Kenelle tuote sopii?

Taitettava Kylpyamme Taupe on suunnattu erityisesti perheille, jotka kaipaavat tilaa säästäviä ratkaisuja. Se on ihanteellinen valinta pieniin kylpyhuoneisiin tai koteihin, joissa säilytystilaa on rajoitetusti.

Lisäksi se on mainio vaihtoehto matkustaville perheille, sillä ammeen voi helposti ottaa mukaan ja varmistaa näin lapsen kylpyhetkien mukavuuden myös reissussa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet:

 • Kokoontaitettava muotoilu: Helppo säilyttää ja kuljettaa.
 • Mitat: 81 x 45 x 22 cm, Kapasiteetti: 44 L, Turvallisuusstandardit EN 17072:2019.
 • Materiaali: Muovi, joka on kestävää ja helppo puhdistaa.
 • Väri: Taupe, joka on tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

Ammeen kokoontaitettavuus ei ainoastaan säästä tilaa, vaan myös tekee siitä käytännöllisen valinnan. Sen mitat ja kapasiteetti ovat ihanteelliset vauvoille ja pienille lapsille, tarjoten riittävästi tilaa mukavaan kylpyhetkeen.

Turvallisuusstandardit takaavat, että tuote on suunniteltu lapsen parasta ajatellen.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Tilaa säästävä kokoontaitettava muotoilu.
 • Helppo puhdistaa.
 • Turvallisuusstandardien mukaisuus.
 • Tyylikäs ulkonäkö.

Huonot:

 • Rajoitetut värivaihtoehdot

Toimituksen arvio

Taitettava Kylpyamme Taupe on erinomainen valinta perheille, jotka etsivät turvallista, käytännöllistä ja tilaa säästävää ratkaisua vauvan kylvettämiseen.

Sen kokoontaitettava muotoilu, helppo käyttöönotto ja puhdistettavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita