Leikkilinna Logo

BabyBjörn Balance Soft Sitteri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Ergonominen muotoilu
 • Neljä asentoa
 • Öko-Tex-sertifioitu
 • Kokoontaitettava

Hinta nyt

199,90 €

BabyBjörn Balance Soft Sitteri tarjoaa vauvallesi mukavaa ja ergonomista tukea alusta alkaen. Sitteri on suunniteltu kestämään monien vuosien ajan, lapsen kasvaessa. Värivaihtoehdot ja neljä eri käyttöasentoa tekevät siitä käytännöllisen valinnan vauvaperheelle.

Esittely

Kun etsit vauvallesi turvallista ja mukavaa paikkaa, BabyBjörnin Balance Soft sitterin täytyy olla harkintalistallasi. Tämä ergonomisesti muotoiltu ja tyylikkäästi suunniteltu sitteri on saanut paljon kehuja vanhemmilta ympäri maailman.

Yksi sitterin suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys ja kestävyys. Se soveltuu vastasyntyneistä aina 2 vuoden ikään asti, ja lapsen kasvaessa sitä voi käyttää myös nojatuolina. Kun haluat hetken vapaata sylittelystä, tämä tuote tarjoaa turvallisen ja miellyttävän lepopaikan vauvallesi.

Parhaat vauvojen sitterit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Sitterin käyttöönotto ei voisi olla helpompaa. Se on täysin kokoontaitettava, joten sen säilyttäminen ja kuljettaminen on erittäin kätevää. Kun laite on käytössä, voit valita neljästä eri asennosta: leikki, lepo, uni ja nojatuoli. Näin pystyt tarjoamaan lapsellesi aina juuri sopivan asennon.

Tuotteen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa sen, että sitteri keinuu lapsen liikkeiden mukaan. Tämä ominaisuus pitää vauvan viihdytettynä ilman paristoja tai sähköä. Monet vanhemmat ovat huomanneet, että vauva viihtyy tuotteessa heti ensi hetkestä lähtien. Helppous ja käyttömukavuus tekevät siitä loistavan kumppanin arjen kiireisiin.

Kenelle tuote sopii?

Balance Soft sopii mainiosti kotiin, jossa on vastasyntynyt tai pieni lapsi. Se kestää hyvin käyttöä aina siihen asti, kun lapsi on noin kaksi vuotta vanha. Tuotteen tekstiiliosien Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti takaa, ettei materiaalissa ole haitallisia kemikaaleja, mikä tekee siitä turvallisen valinnan herkälle iholle. Useat vanhemmat ovat kehuneet tätä tuotetta sen vakaudesta ja kestävyydestä.

Kokemukset osoittavat, että se pysyy tukevasti paikallaan, vaikka lapsi liikkuisi paljon. Joskus jopa vanhemmat haluaisivat, että tuotteen mukana tulisi ylimääräinen kangasosa, koska sen pesemisessä saattaa kuluva vähän enemmän aikaa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Tämä BabyBjörnin sitteri on todellinen klassikko, joka tarjoaa erinomaisen ergonomian lapsellesi. Tässä voisi olla muutama syy, miksi Balance Soft -sitteri voisi olla hyvä valinta:

 • Ergonomisesti muotoiltu, jakaa lapsen painon tasaisesti ja tukee selkää, niskaa ja päätä.
 • Neljä eri käyttöasentoa: leikki, lepo, uni ja nojatuoli, jotka kaikki voidaan helposti säätää tarpeen mukaan.
 • Ei tarvitse paristoja, sillä sitteri keinuu lapsen liikehdinnän tai vanhemman keinuessa mukana.
 • Kokoontaitettavuutensa ansiosta se on helppo säilyttää ja kuljettaa.
 • Ikäsuositus: 0–2 vuotta, ja maksimikuormitus nojatuolina 13 kg, mikä pidentää käyttöikää.
 • Öko-Tex Standard 100 -sertifioidut tekstiiliosat tarjoavat turvallisuutta lapsesi iholle.

Neljän eri käyttöasennon ansiosta tämä sitteri sopii moneen eri tilanteeseen ja tarpeeseen. Kokoontaitettavuus tekee siitä kätevän ottaa mukaan matkalle tai säilyttää kotona.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Ergonomisesti muotoiltu
 • Kokoontaitettava ja helppo kuljettaa
 • Neljä eri käyttöasentoa
 • Pitkä käyttöikä, voi käyttää myös nojatuolina
 • Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu, ei haitallisia kemikaaleja

Huonot

 • Hintava

Toimituksen arvio

Tästä ruotsalaisesta klassikosta on helppo pitää, ja sen kaunis muotoilu on vain yksi syy siihen. Ergonomisesti muotoiltu istuin antaa vauvalle optimaalisen tuen ja mukavuutta. Käytännöllisyys on myös taattu, sillä sitterin kokoontaitettavuus ja eri käyttöasennot tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja arkielämän helpottamiseksi.

Vaikka kyseessä onkin hintavampi tuote, sen pitkäikäisyys ja monipuoliset käyttömahdollisuudet, kuten muuntuminen nojatuoliksi, tekevät siitä harkinnan arvoisen hankinnan.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nuna LEAF GROW Sitteri
Nuna LEAF GROW Sitteri
Paras sitteri - Toimituksen valinta
Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Paras sähköinen babysitteri
BabyBjörn Bliss sitteri kudottu klassinen Quilt
BabyBjörn Bliss Sitteri Kudottu Klassinen Quilt
Kestävä vauvan sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Monipuolinen sitteri vauvalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita