Leikkilinna Logo

Beemoo PLAY Rocker Sitteri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Älykäs keinumistoiminto
 • 360 astetta kääntyvä istuin
 • Irrotettava leikkikaari
 • Kauko-ohjattava

Hinta nyt

149.9 €

Beemoo PLAY Rocker Sitteri tarjoaa mukavuutta ja toiminnallisuutta vauvallesi. Sähkökäyttöinen keinumistoiminto ja 360 astetta kääntyvä istuin tekevät tästä sitteristä erinomaisen valinnan. Mukana tulee leikkikaari ja säädettävät selkänoja-asennot.

Esittely

Beemoo PLAY Rocker Sitteri on suunniteltu tarjoamaan sekä mukavuutta että viihdykettä pikkuisille. Tämä sitterin harmaa malli erottuu edistyksellisillä ominaisuuksillaan, jotka tekevät arjesta hieman helpompaa vauvanhoidon keskellä. Älykäs keinumistoiminto ja miellyttävät äänitehosteet auttavat rauhoittamaan pienokaista lempeästi.

Sitterin monipuoliset säädöt, kuten viisi eri keinumisnopeutta ja ajastintoiminto, tarjoavat vanhemmille mukautumisvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin. Lisäksi tuotteen 360 astetta kääntyvä istuin ja kaksi säädettävää selkänojaa tuovat lisämukavuutta niin vauvalle kuin vanhemmillekin.

Parhaat vauvojen sitterit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Sitterin käyttöönotto on yksinkertainen, eikä vaadi erikoistyökaluja. Kokoaminen hoituu muutamassa minuutissa ja mukana tulevat selkeät ohjeet varmistavat, että kaikki osat ovat paikoillaan. Käyttäjien mukaan tuote onkin erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen ominaisuudet on helppo ottaa käyttöön heti alusta alkaen.

Erityisen kiitoksen ansaitsee sitterin kaukosäädin, jolla voi säätää sekä heilumis- että musiikkitoimintoja etänä. Tämä on valtava plussa, sillä voit jatkaa omia askareitasi ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti olla sitterin vieressä. Keinumisnopeuksien ja ajastimen säätäminen onnistuu vaivattomasti, joten voit mukauttaa sitterin jokaisen tilanteen mukaan. Tämä tekee arjesta huomattavasti sujuvampaa.

Kenelle tuote sopii?

Beemoo PLAY Rocker Sitteri on ihanteellinen vastasyntyneestä aina kahden vuoden ikään saakka, ja se kestää maksimissaan 9 kg painon. Tämä tekee siitä pitkäikäisen sijoituksen, joka voi kasvaa lapsen mukana ensimmäisten elinvuosien ajan. On hyvä huomioida, että sitteriä tulisi aina käyttää aikuisen valvonnassa, jotta lapsi pysyy turvallisesti paikoillaan.

Toimituksen kokemukset ovat yleisesti ottaen erittäin positiivisia. Monet vanhemmat kehuvat tuotteen monipuolisia ominaisuuksia ja erityisesti sen helppokäyttöisyyttä. Muutamat kuitenkin mainitsevat, että materiaaleissa voisi olla parantamisen varaa, mutta kokevat silti sitterin laadun olevan hyvä. Tämä tekee tuotteesta erittäin suositeltavan valinnan moneen talouteen.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Beemoo PLAY Rocker Sitterissä on monipuolisia toimintoja, jotka tekevät arjesta helpompaa ja vauvan viihtyisyydestä varmempaa. Sitterin viisi eri keinumisnopeutta ja ajastintoiminto mahdollistavat juuri sopivan keinumisen säätämisen. Liiketunnistusominaisuus on mainio erityisesti tilanteissa, joissa vauva heräilee itsekseen.

 • Viisi keinumisnopeutta valittavana
 • Ajastintoiminto 15, 30 ja 60 minuutille
 • Istuin käännettävissä 360 astetta
 • Kaksi säädettävää selkänoja-asentoa
 • Irrotettava leikkikaari kahdella pehmeällä lelulla
 • 16 melodiaa ja viisi luonnonääntä rauhoittamiseksi
 • Liiketunnistusominaisuus käynnistää heilumisen vauvan herätessä
 • Mukana kaukosäädin heilumis- ja musiikkitoimintojen säätämiseen

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Älykäs keinumistoiminto viidellä nopeudella
 • Ajastintoiminnon kolme eri vaihtoehtoa (15, 30 ja 60 minuuttia)
 • 360 astetta käännettävä istuin ja säädettävä selkänoja
 • Irrotettava leikkikaari, jossa kaksi pehmeää lelua
 • 16 melodiaa ja viisi luonnonääntä auttavat rauhoittamaan lasta

Huonot

 • Heikoilta tuntuvat materiaalit joissain osissa

Toimituksen arvio

Beemoo’s sitterissä on älykäs keinumistoiminto, jota on helppo säätää mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Istuin pyörii 360 astetta ja selkänoja voidaan asettaa kahteen eri asentoon, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon lapsesi mukavuuden takaamiseen.

Kahdessa värissä saatava sitteri sopii vastasyntyneistä aina kaksivuotiaaksi saakka ja sen maksimi kuormitus on 9 kg. Yksi erityisen kätevä ominaisuus on lelukaaren irrotettavuus ja melodioiden toistolistasta löytyvät sekä rauhoittavat luonnonäänet että 16 erilaista melodiaa. Kaiken kaikkiaan, tämä järkevän hintainen sitteri on saanut monia ylistäviä arvosteluja käyttäjiltään.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nuna LEAF GROW Sitteri
Nuna LEAF GROW Sitteri
Paras sitteri - Toimituksen valinta
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
Kaunis ja klassinen baby sitter
BabyBjörn Bliss sitteri kudottu klassinen Quilt
BabyBjörn Bliss Sitteri Kudottu Klassinen Quilt
Kestävä vauvan sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Monipuolinen sitteri vauvalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita