Leikkilinna Logo

Nuna LEAF GROW Sitteri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 5/5

 • Ilmaiset toimituskulut
 • Maksa erissä
 • Hintatakuu
 • 365 päivän avoin kauppa

Hinta nyt

259.9 €

Nuna LEAF GROW Sitteri on tyylikäs ja ergonominen sitteri vauvalle, jonka keinumistoiminto toimii ilman sähköä. Tämä keinuva sitteri on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana. Tekstiiliosat ovat Öko-Tex-sertifioituja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen.

Esittely

Nuna LEAF GROW Sitteri on moderni ratkaisu vanhemmille, jotka haluavat tarjota vauvalleen mukavuutta ja turvallisuutta tyylikkäässä paketissa. Tämä innovatiivinen sitteri ei tarvitse paristoja, vaan se toimii kevyellä työntämisellä, mikä mahdollistaa hiljaisen ja luonnollisen keinumisliikkeen. Tuotteen mukana tulevat pehmusteet ovat valmistettu 100 % ekologisesta, GOTS-sertifioidusta puuvillasta, mikä tekee siitä hyvän valinnan ympäristöystävällisille perheille.

Yksi tämän sitterin kiistattomista vahvuuksista on sen kyky rauhoittaa lapsi ilman sähköä toimivan keinumistoiminnon avulla. Keinuminen jatkuu noin kaksi minuuttia yhden kevyen työntäisyn jälkeen, tarjoten pienelle lapselle rauhoittavan ja turvallisen tunteen. Lisäksi keinuva liike on mahdollista lukita, joten sitä voi käyttää myöhemmin myös tavallisena istuimena.

Parhaat vauvojen sitterit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Sitterin kokoaminen on tehty helpoksi, jotta uupuneiden uusien vanhempien ei tarvitse vaivata päätään monimutkaisilla asennusohjeilla. Kokemus on ollut pääosin positiivinen, sillä käyttäjät ovat ylistäneet tuotteen selkeitä ohjeita ja nopeaa kokoamisprosessia.

Tukeva jalusta ja syrjään kätketty keinumekanismi tekevät sitteristä turvallisen ja vakaan, mikä on ehdoton plussa. Kun sitteri on koottu, sen käyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin sen kokoaminen. Keinuttaminen onnistuu kevyellä kosketuksella, ja pehmeiden materiaalien ansiosta lapsi voi nauttia mukavasta ja rauhoittavasta kokemuksesta. Kolmen eri kallistuskulman ansiosta sitteri sopii monenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Kenelle tuote sopii?

Tämä sitteri on suunniteltu erityisesti vastasyntyneille ja pikkulapsille aina 2-vuotiaiksi asti. Korkealaatuiset materiaalit ja ergonominen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan vanhemmille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että turvallisuutta. Leluilla varustettu lelukaari pitää lapsen viihdytettynä, mikä tarjoaa vanhemmille hetken hengähdystauon.

Käyttäjäarvostelut ja kokemukset ovat olleet enimmäkseen positiivisia, ja monet vanhemmat ovat kertoneet, kuinka paljon heidän lapsensa pitävät tästä sitteristä. Tuo lapsellesi mukavuutta ja iloa tällä innovatiivisella ja ympäristöystävällisellä sitterillä!

 • Helppo koota
 • Ekologiset materiaalit
 • Toimii ilman sähköä
 • Neljän värivaihtoehdon ansiosta sopii moneen sisustukseen
 • Sopii vastasyntyneestä aina 2-vuotiaaksi

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Nuna LEAF GROW -sitteri on suunniteltu rauhoittaviin hetkiin perheen pienimmille. Tässä modernissa sitterissä yhdistyvät käytännöllisyys ja hienostunut muotoilu. Keinuvasta liiketoiminnasta ei tarvitse murehtia, koska se ei vaadi paristoja, vaan toimii kevyellä työnnöllä. Sitterin pehmeät materiaalit takaavat mukavat lepohetket, ja sen voi helposti mukauttaa lapsen kasvaessa irrotettavalla pehmusteella ja kolmipistevöillä.

 • Kolme kallistusasentoa
 • Lelukaari kolmella pehmolelulla
 • Irrotettava ja konepestävä, 100 % ekologinen puuvillapäällinen
 • Maksimikuormitus 60 kg, joten käyttöikä on pitkä

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Moderni ja tyylikäs muotoilu
 • Ei vaadi paristoja, joten ympäristöystävällinen
 • Pehmeä ja luonnonmukainen keinumaliike
 • Kolme kallistusasentoa ja irrotettavat pehmusteet
 • Ekologinen, GOTS-sertifioidusta puuvillasta valmistettu päällinen

Huonot

 • Hinnakas

Toimituksen arvio

Tästä sitteristä tekee erityisen sen ekologinen puuvillamateriaali, joka tuntuu pehmeältä ja on helppo puhdistaa konepesulla. Ilman sähköä toimiva keinumistoiminto saattaa vaikuttaa pieneltä seikalta, mutta se tuo mukanaan hiljaisen ja luonnollisen keinumiskokemuksen.

Neljän värivaihtoehdon ja lelukaaren ansiosta sitteri sulautuu helposti kodin sisustukseen. Vaikka hinta saattaa olla korkeampi, monipuoliset ominaisuudet ja ekologiset materiaalit tekevät tästä harkinnanarvoisen valinnan.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Paras sähköinen babysitteri
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
Kaunis ja klassinen baby sitter
BabyBjörn Bliss sitteri kudottu klassinen Quilt
BabyBjörn Bliss Sitteri Kudottu Klassinen Quilt
Kestävä vauvan sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Maxi-Cosi Kori Sitteri
Monipuolinen sitteri vauvalle

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita