Leikkilinna Logo

Maxi-Cosi Kori Sitteri - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Lelukaari mukana
 • Helppo säätää
 • Tukeva ja kevyt
 • Ikäsuositus 0-2 vuotta

Hinta nyt

98,99 €

Maxi-Cosi Kori sitteri on täydellinen valinta vauvalle. Säädettävä selkänoja ja lelukaaren lelut pitävät lapsen viihdytettynä. Sopii vastasyntyneistä aina 2-vuotiaisiin.

Esittely

Maxi-Cosi Kori Sitteri on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu, joka tarjoaa mukavuutta sekä kätevyyttä pienten lasten arkeen. Tämä harmaa sitterituoli on suunniteltu tukemaan lapsen turvallisia lepohetkiä ja viihdyttämistä. Se on tarkoitettu käytettäväksi vastasyntyneille ja pienille lapsille aina kaksivuotiaaksi asti. Käytännöllisyys ja esteettisyys yhdistyvät tässä tuotteessa, jonka enimmäiskuormitus on 15 kg.

Lelukaari, johon voi ripustaa leluja, sekä säädettävä selkänoja tekevät tästä sitteistä monipuolisen ja miellyttävän käyttää. Kolme eri kallistusasentoa mahdollistavat mukauttamisen lapsen tarpeiden mukaan. Tämä yhdellä kädellä säädettävä toiminto on erityisen kätevä, kun kädet ovat jo täynnä arjen puuhia.

Parhaat vauvojen sitterit vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Tuotteen asennus ja käyttäminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi vanhemmille. Kolmeen eri asentoon säädettävä selkänoja mahdollistaa sen, että löydät aina mukavimman asennon lapsellesi. Tämä on isoksi avuksi, kun lapsi vaihtaa usein nukkuma-asentoa tai kaipaa eri kulmia leikkiessään. Lisäksi lelukaaren kiinnittäminen ja lelujen vaihtaminen onnistuu vaivattomasti, mikä tarjoaa lapselle vaihtelua ja uutta tutkittavaa.

Tuote vastasi hyvin odotuksia käytössä. Useat käyttäjät ovat kehuneet sen olevan kevyt mutta samalla tukeva, mikä tekee sen siirtelystä helppoa. Tämä on merkittävä etu, kun tarvitset sitterin eri huoneisiin tai vaikka matkalle mukaan. Yhden käden säätömekanismi on osoittautunut erittäin käteväksi, erityisesti silloin, kun toinen käsi on varattu lapsen kanssa touhuamiseen.

Kenelle tuote sopii?

Maxi-Cosi Kori Sitteri sopii hyvin perheille, jotka haluavat yhdistää käytännöllisyyden ja kauniin muotoilun. Erityisesti vastasyntyneille ja pienille lapsille suunniteltu sitterituoli tarjoaa useita etuja, kuten mukavan ja tukevan asennon. Kolmeen eri kulmaan säädettävä selkänoja tekee siitä monipuolisen ja sopivan erilaisten tarpeiden mukaiseksi.

Tuote on saanut positiivista palautetta käyttömukavuutensa ja turvallisuutensa ansiosta. Useat arvostelut korostavat tuotteen keveyttä ja helppokäyttöisyyttä, mikä tekee siitä suositeltavan valinnan kiireisille vanhemmille. Lelukaaren mukana tulevat lelut tarjoavat ajanvietettä ja stimulaatiota lapsille, mikä on merkittävä plussa jokapäiväisessä käytössä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Maxi-Cosi Kori on tyylikäs ja käytännöllinen valinta perheille, jotka etsivät mukavaa ja turvallista paikkaa pienokaiselleen levätä ja leikkiä. Tässä sitterissä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä arjen sankarin.

 • Kolme säädettävää kallistusasentoa: Helppo ja nopea säätö yhdellä kädellä mahdollistaa miellyttävän asennon löytämisen vauvalle.
 • Lelukaari: Sisältää ripustettavat lelut, jotka viihdyttävät lasta ja tarjoavat virikkeitä leikkihetkiin.
 • Ergonominen tyyny: Pehmeä ja tukeva tyyny on suunniteltu erityisesti vastasyntyneille, tarjoten lisämukavuutta ja tukea.
 • Ikäsuositus ja kuormitus: Sopii erinomaisesti alle 2-vuotiaille lapsille, enimmäiskuormitus on 15 kg, mikä takaa pitkäikäisen käytön perheessä.

Kaiken lisäksi Maxi-Cosi Koria on saatavilla useissa väreissä, joten se sopii monenlaisiin sisustusmieltymyksiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Useita eri kallistusasentoja
 • Tukevat ja pehmeät tyynyt vastasyntyneille
 • Kevyt mutta tukeva rakenne
 • Sisältää ripustettavat lelut
 • Helppo säätää yhdellä kädellä

Huonot

 • Tiettyihin värivaihtoehtoihin saattaa liittyä pidempi toimitusaika

Toimituksen arvio

Maxi-Cosin Kori-sitteri on ehdottomasti tarkastelun arvoinen valinta, jos etsit turvallista ja mukavaa paikkaa pienokaisellesi. Sitterin vakaa rakenne ja pehmeä vastasyntyneiden tyyny tarjoavat tukea, jonka ansioista lapsen lepohetket sujuvat ongelmitta.

Säädettävä selkänoja ja lelukaari tekevät tästä tuotteesta monipuolisen kumppanin arjen haasteisiin. Mikäli harkitset uusia hankintoja lapsellesi, kannattaa sitteri pitää mielessä erityisesti sen käytännöllisten ominaisuuksien vuoksi.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nuna LEAF GROW Sitteri
Nuna LEAF GROW Sitteri
Paras sitteri - Toimituksen valinta
Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Beemoo PLAY Rocker Sitteri
Paras sähköinen babysitteri
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
BabyBjörn Balance Soft Sitteri
Kaunis ja klassinen baby sitter
BabyBjörn Bliss sitteri kudottu klassinen Quilt
BabyBjörn Bliss Sitteri Kudottu Klassinen Quilt
Kestävä vauvan sitteri

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita