Leikkilinna Logo

Thule Glide 2 Juoksurattaat 2020, Jet Black - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.8/5

 • Erinomainen suorituskyky
 • Helppo ja nopea taitto
 • Säädettävä työntöaisa
 • Turvallinen ja mukava

Hinta nyt

728,95 €

Thule Glide 2 juoksurattaat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä ja käytännöllisyyttä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aktiivisille vanhemmille.

Näissä rattaissa yhdistyvät kevyt rakenne, aerodynaaminen muotoilu ja suuret ilmapyörät, jotka takaavat sujuvan ja mukavan kokemuksen sekä vanhemmille että lapsille kaikenlaisissa maastoissa.

Säädettävä työntöaisa ja kätevä kokoontaittomekanismi tekevät niistä erityisen käyttäjäystävälliset.

Thule Glide 2 juoksurattaat edustavat huippulaatua ja toiminnallisuutta, tarjoten aktiivisille vanhemmille erinomaisen ratkaisun vauvan kanssa ulkoiluun.

Vuoden 2020 malli, Jet Black, ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan on myös suunniteltu kestämään vaativimmatkin olosuhteet. Glide 2 on osoitus Thulen sitoutumisesta tuottaa käyttäjäystävällisiä ja turvallisia tuotteita, jotka vastaavat aktiivisten perheiden tarpeisiin.

Lue tästä vertailumme parhaista juoksurattaista

Thule-Glide-2-Juoksurattaat-2020-Jet-Black

Helppokäyttöisyys

Thule Glide 2 erottuu markkinoilla erityisesti helppokäyttöisyydellään. Rattaat on suunniteltu niin, että ne voidaan taittaa kasaan yhdellä kädellä, mikä tekee niistä ihanteelliset aktiivisille vanhemmille, jotka ovat usein liikkeellä.

Suuret ilmatäytteiset renkaat ja kevyt alumiinirunko mahdollistavat sujuvan ohjailun ja mukavat juoksulenkit erilaisissa maastoissa. Käyttökokemus vastaa odotuksia; Glide 2 on luotettava kumppani juoksulenkeille ja päivittäisille kävelyille.

Kenelle tuote sopii?

Thule Glide 2 juoksurattaat ovat ihanteelliset aktiivisille vanhemmille, jotka haluavat yhdistää kuntoilun ja perhe-elämän. Ne sopivat erityisen hyvin niille, jotka arvostavat ulkoilua ja haluavat pitää vauvan mukana juoksulenkeillään.

Tämä tuote on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan mukavuutta sekä lapselle että vanhemmalle, mikä tekee siitä loistavan valinnan urheilullisille perheille.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

 • Pääominaisuudet: Aerodynaaminen muotoilu, kevyt alumiinirunko, suuret ilmatäytteiset renkaat, säädettävä työntöaisa ja kääntöjarru.
 • Käyttömukavuus: Glide 2 rattaat tarjoavat erinomaisen käyttömukavuuden niin vanhemmalle kuin lapsellekin. Suuret renkaat ja kevyt rakenne takaavat sujuvan liikkuvuuden, kun taas säädettävä työntöaisa mahdollistaa rattaan ergonomisen käytön.
 • Turvallisuus ja mukavuus lapselle: Pehmustetut viisipistevaljaat ja sisäänrakennettu ilmanvaihto takaavat lapsen turvallisuuden ja mukavuuden.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät:

 • Erinomainen suorituskyky ja kestävyys
 • Kevyt ja helppo ohjata
 • Nopea ja helppo kasata ja avata
 • Säädettävä työntöaisa ja kääntöjarru parantavat käyttömukavuutta

Huonot:

 • Korkea hinta voi olla este joillekin perheille
 • Iso koko kokoontaitettuna voi hankaloittaa säilytystä pienissä tiloissa

Toimituksen arvio

Thule Glide 2 juoksurattaat ovat investointi aktiiviseen ja ulkoilmaelämään. Niiden korkea laatu, suorituskyky ja turvallisuus tekevät niistä erinomaisen valinnan perheille, jotka arvostavat kestävyyttä ja mukavuutta.

Vaikka hinta on korkeahko, tuotteen ominaisuudet ja suorituskyky oikeuttavat investoinnin. Suosittelemme Thule Glide 2 juoksurattaita vanhemmille, jotka haluavat yhdistää aktiivisen elämäntavan ja perhe-elämän saumattomasti.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita