Leikkilinna Logo

vidaXL Sähköpotkulauta 120 W - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.3/5

 • 120W sähkömoottori
 • 12 km/h huippunopeus
 • Taitettava runko
 • Takajarru

Hinta nyt

175.99 €

vidaXL Sähköpotkulauta 120 W on ympäristöystävällinen valinta yli 6-vuotiaille lapsille. Huippunopeus on jopa 12 km/h ja potkulaudassa on taitettava runko. Saatavana myös satulallinen malli.

Esittely

VidaXL Sähköpotkulauta 120 W on kiinnostava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät hauskaa ja ympäristöystävällistä tapaa liikkua. Tämä sininen sähköpotkulauta on suunniteltu yli 6-vuotiaille lapsille, ja se sopii ihanteellisesti niin vapaa-ajalle kuin lyhyille matkoille koulun ja kodin välillä. Tukevan, alumiinista ja teräksestä valmistetun rakenteen ansiosta se kestää hyvin päivittäistä käyttöä.

Potkulauta on varustettu tehokkaalla 120W:n sähkömoottorilla, joka mahdollistaa huippunopeuden 12 km/h. Taitettava muotoilu sekä säädettävä ohjaustangon korkeus tekevät siitä erittäin käytännöllisen käyttää ja varastoida. Lisäksi akun toimintakesto on noin 30 minuuttia yhdellä latauksella, mikä riittää hyvin useimmille ajomatkoille lasten tarpeisiin.

Parhaat nuorten sähköpotkulaudat vertailussa, katso tästä!

vidaXL Sähköpotkulauta 120 W

Helppokäyttöisyys

VidaXL Sähköpotkulaudan asennus on varsin suoraviivaista. Toimitukseen sisältyy kaikki tarvittavat työkalut ja varasulakkeet, joten kokoamisessa ei tarvitse turvautua erikoistyökaluihin. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla potkulauta on nopeasti käyttövalmis, ja lapset pääsevät nauttimaan ajosta ilman pitkiä odotusaikoja.

Käytössä vidaXL Sähköpotkulauta osoittautuu helpoksi ohjattavaksi ja sujuvasti kulkevaksi, kiitos sen ympäristöystävällisen moottorin. Säädettävä ohjaustanko mahdollistaa erikokoisille lapsille sopivan ajomukavuuden. Takajarru lisää turvallisuutta, kun taas taitettava runko helpottaa potkulaudan kuljettamista ja säilyttämistä.

Kenelle tuote sopii?

VidaXL Sähköpotkulauta 120 W on suunniteltu ennen kaikkea yli 6-vuotiaille lapsille. Huippunopeus on 12 km/h, mikä tarjoaa riittävän vauhdin pienille seikkailijoille, mutta on samalla turvallinen heidän hallittavakseen. Potkulauta ei sovellu alle 6-vuotiaille, ja sitä suositellaan käytettäväksi vain yksityisalueilla turvallisuussyistä.

Tämä sähköpotkulauta on hyvä valinta lapsille, jotka tarvitsevat luotettavan ja hauskan kulkuvälineen. On hienoa, että vidaXL tarjoaa myös satulallisen mallin niille, jotka kaipaavat hieman enemmän mukavuutta pidemmille matkoille. Yleisellä tasolla sähköpotkulaudan hinta on kohtuullinen ja vastinetta rahalle – potentiaalinen hankinta niille, jotka harkitsevat tehokasta sähköpotkulautaa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

vidaXL Sähköpotkulauta 120 W on suunniteltu tarjoten nuorille käyttäjilleen turvallisen ja helpon tavan liikkua paikasta toiseen. Sen 120 watin moottori takaa riittävän tehon, jotta lapset voivat nauttia ajosta huoletta. Potkulauta saavuttaa enimmäisnopeuden 12 km/h, mikä on tarpeeksi nopea päästäkseen eteenpäin, mutta silti turvallinen yli 6-vuotiaille lapsille.

 • Tehokas 120 watin moottori
 • Maksiminopeus 12 km/h
 • Sopii yli 6-vuotiaille lapsille
 • Valittavana myös istuttava sähköpotkulauta

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Maksiminopeus 12 km/h, sopii mainiosti lapsille
 • Kokoontaitettava runko, helppo varastoida ja kuljettaa
 • Säädettävä ohjaustangon korkeus, mukautuu eri pituuksille
 • Energiatehokas ja hiljainen moottori
 • Edullinen hinta

Huonot

 • Tämä lelu ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille
 • Akun käyttöaika voisi olla pidempi
 • Vain yksityisalueilla käyttöön
 • Maksimikantavuus vain 50 kg, ei sovellu isommille lapsille tai aikuisille

Toimituksen arvio

vidaXL Sähköpotkulauta 120 W tarjoaa hyvän tasapainon viihdykkeen ja turvallisuuden välillä. Ensisijaisesti yli 6-vuotiaille lapsille suunnatussa laitteessa on 120 W:n tehokas moottori, joka yltää 12 km/t huippunopeuteen. Plussaa saa myös säädettävä ohjaustanko, joka mahdollistaa erilaisten käyttäjien mukavan ajokokemuksen. Taitettava runko puolestaan helpottaa säilytystä ja kuljettamista.

Sähköpotkulauta on saatavilla eri väreissä ja vaihtoehtoihin kuuluu myös malli satulalla, mikä voi olla erinomainen lisävaruste pitkille ajomatkoille. Akun kesto noin 30 minuuttia pitää lapset liikkeessä ja takajarru takaa nopean pysähdyksen tarvittaessa. Toimitukseen sisältyvät kaikki tarvittavat asennustarvikkeet sekä varasulakkeet, mikä tekee siitä helpon ottaa käyttöön.

Kaiken kaikkiaan vidaXL Sähköpotkulauta 120 W on kohtuuhintainen ja hyvin suunniteltu tuote, joka tarjoaa iloa ja jännitystä nuorille käyttäjilleen.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
Paras sähköpotkulauta - Toimituksen valinta
Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B
Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B
Paras tehokas sähköpotkulauta
Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h)
Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h)
Paras sähköpotkulauta 25 km h

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita