Leikkilinna Logo

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.7/5

 • Ilmainen toimitus
 • Hintatakuu
 • Takajousitus
 • Kokoontaittuva malli

Hinta nyt

1499 €

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B on täydellinen kumppani päivittäiseen liikkumiseen kaupungissa. Tehokas sähkömoottori ja huippunopeus 25 km/h tarjoavat vaivattoman ajon. Taitettava runko ja takajousitus tekevät siitä käytännöllisen ja mukavan.

Esittely

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B on suunniteltu henkilöille, jotka arvostavat mukavuutta ja nopeutta kaupunkiliikenteessä. Tämän sähköpotkulaudan avulla voit unohtaa liikenneruuhkat ja pysäköintiongelmat, ja samalla päästä määränpäähäsi vaivattomasti ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Tässä esittelyssä tutustumme tarkemmin, millaiset ominaisuudet ja käyttökokemukset Sharp sähköpotkulauta tarjoaa. Olitpa sitten työmatkalainen tai urbaani seikkailija, tämä lauta voi mullistaa liikkumisesi tavalla, jota et ole vielä kokenut.

Parhaat nuorten sähköpotkulaudat vertailussa, katso tästä!

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B

Helppokäyttöisyys

Sharp sähköpotkulaudan käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Asennus vaatii vain muutaman perusvaiheen, joten jopa aloittelijat voivat kokea tämän tehokkaan sähköpotkulaudan edut ilman turhautumisia. Mukana tulevat selkeät ja helposti seurattavat ohjeet takaavat, että olet valmiina tien päälle muutamassa minuutissa.

Käytössä Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B vastasi odotuksia ja enemmänkin. Huippunopeus, joka on 25 km/h, riittää mainiosti kaupunkiliikenteeseen ja takarenkaan jousitus tekee ajamisesta vähemmän tärisevää epätasaisilla alustoilla. Lauta tuntuu tukevalta, ja sen käyttäminen oli intuitiivista, mikä vähentää aloittelijan virheitä.

Kenelle tuote sopii?

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B sopii täydellisesti niille, jotka etsivät helppoa ja kätevää tapaa liikkua kaupungissa. Työmatkalaiset arvostavat varmasti sen tehokkuutta ja vaivatonta käyttöä. Pyörien koko, 10” ilmarenkaat, lisäävät ajoon vakautta ja turvallisuutta, teki se matkasta miellyttävän ja stressittömän.

Tuote on myös erinomainen valinta seikkailunhaluisille ihmisille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin uudella ja hauskalla tavalla. Lasten sähköpotkulaudat ovat yleensä matalamman nopeuden vuoksi turvallisempia, mutta EM-KS2AEU-B on suunnattu aikuisille ja nuorille, jolloin se tarjoaa sekä nopeutta että kestävyyttä pidemmillekin matkoille.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä liikkumista urbaanissa ympäristössä, olitpa sitten matkalla töihin tai muuten vain liikkeellä kaupungilla. Laillinen Suomessa, huippunopeus jopa 25 km/h ja kätevä kokoontaittuvuustoiminto tekevät tästä sähköpotkulaudasta erinomaisen kumppanin nopeaan ja näppärään liikkumiseen.

 • 25 km/h huippunopeus tekee matkustamisesta vaivatonta ja tehokasta.
 • Kokoontaittuva malli mahdollistaa helpon varastoinnin ja kuljetuksen.
 • Takarengas jousitettu, joka parantaa ajomukavuutta ja minimoi tienpinnan epätasaisuuden aiheuttamat tärinät.
 • Tehokas sähköpotkulauta, joka tarjoaa riittävän suorituskyvyn vaativampiin olosuhteisiin.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Nopea, jopa 25 km/h huippunopeus
 • Takajousitus parantaa ajomukavuutta
 • Kokoontaittuva rakenne helpottaa säilyttämistä
 • IPX4-sertifiointi suojaa vesiroiskeilta
 • Elegantti ja moderni muotoilu

Huonot

 • Maksimi kantama 35 km voisi olla vähän pidempikin
 • Kallis hankintahinta

Toimituksen arvio

Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B erottuu edukseen erityisesti tehokkaan suorituskykynsä ansiosta. Kokoontaittuva malli ja takajousitus tekevät siitä kätevän ja mukavan kaupunkiliikkumista varten. Laite saavuttaa huippunopeuden 25 km/h, mikä on lain mukainen nopeus Suomessa, ja pitkän akkukeston ansiosta päivittäiset matkasi sujuvat vaivattomasti.

Vaikka laitteen hinta voi tuntua korkealta, sen tarjoamat ominaisuudet, kuten älypuhelinyhteensopivuus ja tuki jopa 120 kg:lle, tekevät siitä harkitsemisen arvoisen investoinnin. EM-KS2AEU-B on suunniteltu kestämään kaupungin vilinää ja tuomaan käyttäjälleen sekä mukavuutta että tyyliä.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
Paras sähköpotkulauta - Toimituksen valinta
Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h)
Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h)
Paras sähköpotkulauta 25 km h
vidaXL Sähköpotkulauta 120 W
vidaXL Sähköpotkulauta 120 W
Paras lasten sähköpotkulauta

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita