Leikkilinna Logo

Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h) - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Tyylikäs ja helppokäyttöinen
 • Enimmäisnopeus 25 km/h
 • Taittuva rakenne
 • Lukkiutumattomat jarrut

Hinta nyt

429 €

Xiaomi Mi Pro 2 on tyylikäs ja helppokäyttöinen sähköpotkulauta. Sen enimmäisnopeus on 25 km/h, tehden siitä laillisen Suomessa. Lukkiutumattomat jarrut ja taittuva rakenne lisäävät käytännöllisyyttä.

Esittely

Xiaomi Mi Pro 2 -sähköpotkulauta on suunniteltu tarjoamaan vaivattoman ja mukavan tavan liikkua paikasta toiseen. Tämä sähköpotkulauta ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös erittäin käytännöllinen, mikä tekee siitä yhden suosituimmista vaihtoehdoista markkinoilla.

Mi Pro 2:n muotoilu, helppokäyttöisyys ja tehokkuus houkuttelevat monia käyttäjiä, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa kulkuvälinettä. Sen huippunopeus 25 km/h takaa, että ajokokemus on kiihtyvä ja jännittävä. Jokaisen voi olla hyvä huomioida, että sähköpotkulauta hinta on kohtuullinen, mutta budjetista riippumatta laatu ja suorituskyky eivät jää puolitiehen.

Parhaat nuorten sähköpotkulaudat vertailussa, katso tästä!

Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta (25 km/h)

Helppokäyttöisyys

Xiaomi Mi Pro 2 -sähköpotkulaudan käyttöönotto on sujuvaa ja vaivatonta. Paketin mukana tulee kaikki tarvittavat työvälineet, kuten kuusiokoloavain ja virtasovitin, mikä tekee asennusprosessista nopean ja mutkattoman. Käyttöönoton jälkeen on helppo valita kolmesta eri nopeustilasta, joista jokainen soveltuu eri tilanteisiin ja tarpeisiin.

Käytön aikana sähköpotkulauta on vakaa ja tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen. Moni on huomannut sen, että potkulaudan hallittavuus on erinomainen myös ensikertalaisille. Tämä jossain määrin liittyy lukkiutumattomiin jarruihin ja muihin turvajärjestelmiin, jotka varmistavat tarvikkeen turvallisen käytön. Kaiken kaikkiaan tämä potkulauta vastaa odotuksia ja tekee päivittäisistä matkoista helpompia ja hauskempia.

Kenelle tuote sopii?

Xiaomi Mi Pro 2 sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tehokkaan sähköpotkulaudan, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia. Se on suunnattu yli 16-vuotiaille käyttäjille, ja sen enimmäiskuormitus on 100 kg.

Tämä sähköpotkulauta palvelee erityisesti kaupunkiliikkujia, opiskelijoita ja kaikkia, jotka tarvitsevat kätevän ja luotettavan kulkuvälineen jokapäiväiseen käyttöön. Tämä voi olla myös hyvä vaihtoehto vanhemmille nuorille, jos etsitään turvallista ja vakaata nuorten sähköpotkulautaa, sillä se on helppokäyttöinen ja varustettu monilla turvaominaisuuksilla.

Kannattaa huomata, että vaikka tämä ei ole varsinaisesti lasten sähköpotkulauta, mutta nuorille kuitenkin erinomainen laite.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Xiaomi Mi Pro 2:n ansiosta liikkuminen kaupungissa on sähköpotkulautojen kermakastia. Tämän tehokkaan sähköpotkulaudan huippunopeus on 25 km/h, joka tekee siitä lainmukaisen valinnan Suomessa.

 • Huippunopeus 25 km/h – pääset nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen.
 • Lukkiutumattomat jarrut – lisäävät turvallisuuttasi pysäytystilanteissa.
 • Kantama jopa 45 km yhdellä latauksella – voit tehdä pitkiäkin matkoja murehtimatta akun loppumisesta.
 • Kestävä alumiinirunko – antaa tasapainoisen ja vakaan ajokokemuksen.
 • Sijoitettu LED-näyttö – mahdollistaa nopeuden ja akun tilan seuraamisen reaaliaikaisesti.
 • Älykäs sovellustuki – voit hallita kaikkia tärkeitä asetuksia ja seurata matkakilometrejä puhelimellasi.

Kaiken kaikkiaan Mi Pro 2 tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän nopeutta, turvallisuutta ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon kaupunkiliikkujille.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Enimmäisetäisyys 45 km yhdellä latauksella
 • Taitettava ja kevyt rakenne – helppo kuljettaa
 • Kattavat turvaominaisuudet, kuten lukkiutumisenestojärjestelmä ja levyjarrut
 • Kolme nopeustilaa eri tilanteisiin
 • Tyylikäs ja moderni muotoilu

Huonot

 • Akku vaatii pitkän 9 tunnin latausajan
 • Maximikuorma 100 kg saattaa olla rajoittava joillekin käyttäjille

Toimituksen arvio

Xiaomi Mi Pro 2 sähköpotkulauta tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja käytettävyyttä. Sen 25 km/h huippunopeus ja jopa 45 km ajomatka yhdistettynä laadukkaaseen ilmailualumiinirakenteeseen tekevät siitä vankan valinnan kaupunkiliikenteeseen. Moottorin teho (300 W jatkuvasti, 600 W hetkellisesti) antaa tarpeeksi voimaa erilaisissa liikennetilanteissa.

Turvallisuuden kannalta Mi Pro 2 on hyvin varusteltu. Siinä on lukkiutumattomat jarrut (ABS), LED-ajovalot ja tehokkaat takavalot sekä heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä. Monipuoliset varotoimenpiteet kuten akun ylilataus- ja ylivirtasuojaukset lisäävät käyttömukavuutta ja pidentävät laitteen käyttöikää.

Kaiken kaikkiaan Xiaomi Mi Pro 2 on mainio valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista sähköpotkulautaa päivittäiseen käyttöön.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
E-Wheels E2S V2 sähköpotkulauta Long Range+
Paras sähköpotkulauta - Toimituksen valinta
Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B
Sharp sähköpotkulauta EM-KS2AEU-B
Paras tehokas sähköpotkulauta
vidaXL Sähköpotkulauta 120 W
vidaXL Sähköpotkulauta 120 W
Paras lasten sähköpotkulauta

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita