Leikkilinna Logo

Beemoo syöttötuoli pöytään CARE Basic - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

  • Turvallinen pöytään kiinnitys
  • Helppo puhdistaa
  • Kompakti ja kannettava
  • Edullinen hinta

Hinta nyt

29,9 €

Beemoo CARE Syöttötuoli Pöytään Basic, Grey Melange on suunniteltu vanhempien ja lasten yhteisiin ruokailuhetkiin, tuoden turvallisuutta, mukavuutta ja helppoutta arkeen.

Tämä edullinen ja käytännöllinen syöttötuoli kiinnittyy tiukasti ja turvallisesti suoraan pöytään, mikä mahdollistaa lapsen osallistumisen perheen yhteisiin aterioihin. Sen kompakti muotoilu, helppo puhdistettavuus ja keveys tekevät siitä täydellisen kumppanin niin kotiin kuin matkoillekin.

Beemoo CARE Syöttötuoli Pöytään Basic, Grey Melange on täydellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät käytännöllistä, turvallista ja edullista syöttötuoliratkaisua pienille lapsilleen. Tämä pöytään kiinnitettävä malli tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta sekä lapselle että vanhemmille, olipa kyseessä sitten ruokailu kotona tai matkalla.

Beemoo CARE:n minimalistinen design ja neutraali värimaailma sopivat saumattomasti monenlaiseen sisustukseen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan tyylistä tinkimättömille. Tuolin asentaminen on vaivatonta ja nopeaa, mikä mahdollistaa lapsen osallistumisen perheen yhteisiin ruokahetkiin turvallisesti ja mukavasti.

Lue tästä vertailumme parhaista syöttötuoleista!

Beemoo syöttötuoli pöytään CARE Basic

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Beemoo CARE Syöttötuoli on suunniteltu erityisesti lapsen turvallisuutta ja vanhempien helppoutta ajatellen. Tuoli kiinnitetään suoraan ruokapöytään turvalukon avulla, ja se on helppo irrottaa kätevän avausnapin ansiosta. Tärkeä seikka on, että tuoli tulee aina asettaa puhtaalle ja kuivalle pinnalle.

Tuolin voi kiinnittää pöytälevyihin, joiden paksuus on 19–38 mm, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien kotitalouksien pöytien kanssa. Tuotteen ikäsuositus on 6 kuukautta ja ylöspäin, mutta on tärkeää muistaa, että lasta ei koskaan saa jättää tuoliin ilman aikuisen valvontaa.

Helppokäyttöisyys

Beemoo CARE Syöttötuoli Pöytään Basic on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen perheen tarpeisiin. Sen asennus on nopeaa ja helppoa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan aktiivisille perheille.

Tuolin turvallisuusominaisuudet, kuten vankka kiinnitys ja turvalukitus, takaavat, että lapsesi on turvassa syödessään. Käytännöllisyyttä lisää se, että tuoli on helppo puhdistaa kostealla rätillä, ja sen kompakti koko mahdollistaa sen säilyttämisen pienessä tilassa tai kuljettamisen mukana matkoilla.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Kompakti ja helppo kiinnittää pöytään
  • Turvallinen ja vakaa rakenteeltaan
  • Helppo puhdistaa ja säilyttää
  • Sopii monenlaisiin pöytiin

Huonot puolet:

  • Väri- ja designvalikoima voi olla rajoitettu

Kenelle tuote sopii?

Beemoo CARE Syöttötuoli Pöytään Basic on ihanteellinen ratkaisu vanhemmille, jotka etsivät turvallista, mukavaa ja edullista syöttötuolia, joka on helppo ottaa mukaan matkoille tai ravintoloihin. Se sopii erityisesti perheille, jotka arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta.

Toimituksen arvio

Sen turvallisuusominaisuudet, helppo asennus ja puhdistus sekä edullinen hinta tekevät siitä loistavan valinnan perheille. Suosittelemme tätä tuotetta vanhemmille, jotka etsivät yksinkertaista ja käytännöllistä ratkaisua lapsensa ruokailuhetkiin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Puinen syöttötuoli Bebe Confort Timba White
Puinen syöttötuoli Bebe Confort Timba White
Paras puinen syöttötuoli
Beemoo syöttötuoli CARE Simple
Beemoo syöttötuoli CARE Simple
Paras taittuva syöttötuoli
Twistshake syöttötuoli, valkoinen
Twistshake syöttötuoli, valkoinen
Paras lasten syöttötuoli
Hauck syöttötuoli Alpha Select, Charcoal
Hauck syöttötuoli Alpha Select, Charcoal
Paras syöttötuoli - Testivoittaja
Kinderkraft syöttötuoli Yummy
Kinderkraft syöttötuoli Yummy
Paras kokoontaitettava syöttötuoli
Nofred syöttötuoli Robot High Chair Birch
Nofred syöttötuoli Robot High Chair Birch
Paras vauvan syöttötuoli

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita