Leikkilinna Logo

Nordlys Freja Mini Untuvapussi - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.9/5

 • Öko-Tex-sertifioitu
 • Pehmeä puuvillavuori
 • Tuulen- ja vedenpitävä
 • Ikäsuositus: 0 kk +

Hinta nyt

99,90 €

Nordlys Freja Mini Untuvapussi on täydellinen lämpöpussi vauvalle. Vedenpitävästä TPU-materiaalista valmistettu pussi pitää lapsen kuivana ja lämpimänä. Kiristysnyöri hupussa suojaa kylmältä, ja pussia voi myös käyttää mukavana makuualustana.

Esittely

Freja Mini -untuvapussi on Nordlys-merkin valikoiman tähti, joka on suunniteltu pitäen mielessä sekä vanhemmat että pienokaiset. Vihreä untuvapussi ei vain pidä lasta lämpimänä, vaan tarjoaa myös turvallisuuden tunteen kylminä päivinä. Vedenpitävä ja kestävä TPU-materiaali varmistaa, että tuote kestää kovemmatkin sääolosuhteet.

Meleeratun vihreä väri tekee tästä untuvapussista erittäin tyylikkään ja käytännöllisen niin arkeen kuin erityistilanteisiinkin. Kokemukset ovat olleet pääasiassa positiivisia, erityisesti sen monipuolisuuden ja mukavuuden vuoksi. Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti tuo vanhemmille lisävakuutuksen siitä, että materiaali on turvallinen lapselle.

Parhaat unipussit vauvoille vertailussa, katso tästä!

Helppokäyttöisyys

Käytettävyydeltään untuvapussi on saanut kiitosta erityisesti sen helpon asennuksen vuoksi. Se on suunniteltu niin, että se sopii saumattomasti sekä kaukaloon että vaunukoppaan. Kiristysnyöri hupun ympärillä on erittäin käytännöllinen kylmempinä päivinä, ja vetoketjut toimivat sujuvasti jopa yhdellä kädellä käytettäessä.

Freja Mini -untuvapussi vastasi odotuksia loistavasti. Tuotetta pidettiin lämpimänä ja mukavana, ja se tarjosi tilaa lapsen liikkumiselle ilman, että lapsi tuntuisi ahtaalta. Pussin hengittävyys ja vesipilariarvo ovat erittäin kilpailukykyiset, mikä teki siitä erinomaisen valinnan viileämmilläkin sääolosuhteilla.

Kenelle tuote sopii?

Nordlys Freja Mini sopii hyvin vastasyntyneistä lähtien, eli se on loistava valinta perheille, jotka haluavat pitää pienokaisensa lämpimänä ja turvassa ensimmäisistä päivistä lähtien. Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti takaa, että materiaali on täysin turvallista lapselle, mikä on varmasti monelle vanhemmalle tärkeä ominaisuus.

Monet ovat todenneet tuotteen olevan kestävä ja monikäyttöinen. Erityisesti miellytti se, että untuvapussi voi muuntautua makuualustaksi, joka lisäsi tuotteen hyödyllisyyttä edelleen. Yleinen mielipide oli, että kyseessä on investointi, joka todella kannattaa, sillä se kestää aikaa ja tuo mukavuutta niin lapselle kuin vanhemmillekin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Freja Mini -untuvapussi on suunniteltu pitämään lapsesi lämpimänä ja mukavana missä tahansa oletkin. Sen kestävä ja vettä hylkivä TPU-materiaali tarjoaa suojan sateelta ja kosteudelta, kun taas puuvillainen vuori ja untuvatäyte varmistavat lämpimän ja miellyttävän ympäristön. Kiristysnyöri hupun ympärillä auttaa suojaamaan lasta kylmiltä tuulilta, ja pussia voi käyttää myös makuualustana, mikä lisää sen monikäyttöisyyttä.

 • Valmistettu vedenpitävästä ja kestävästä TPU-materiaalista
 • Pehmeä puuvillainen vuori takaa lisämukavuuden
 • 50 % hanhenuntuva ja 50 % ankanuntuva takaavat erinomaisen lämpöeristyksen
 • Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti takaa kemikaalittoman turvallisuuden
 • Vesipilariarvo 3000 mm ja hengittävyys 3000g/m²/24h

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Todella lämmin ja kestävä
 • Sopii sekä kaukaloon että vaunukoppaan
 • Vedenpitävä TPU-materiaali
 • Haitallisia kemikaaleja ei käytetty (Öko-Tex®-sertifiointi)
 • Monikäyttöinen: voi käyttää myös makuualustana

Huonot

 • Hieman hintava

Toimituksen arvio

Vihreä untuvapussi tarjoaa erinomaista yhdistelmää lämpöä ja monikäyttöisyyttä. Se pitää lapsen mukavan kuivana vedenpitävällä TPU-materiaalillaan ja hengittävyydellään. Pehmeä, puuvillainen vuori ja untuvatäyte luovat miellyttävän ympäristön pienokaiselle, oli kyse sitten vaunukopasta tai makuualustasta.

Myös sertifiointi, kuten Öko-Tex® Standard 100, lisää mielenrauhaa vanhemmille, kun tietää, ettei materiaaleissa ole haitallisia kemikaaleja. Harkinnassa on varmasti järkevä vaihtoehto jokaiselle, joka etsii laadukasta ja monikäyttöistä lämpöpussia.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Paras kevyt kaukalopussi
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Paras kaukalopussi vaunuihin
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Paras lämpöpussi rattaisiin
Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Paras kesäunipussi

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita