Leikkilinna Logo

Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.5/5

 • Komea ulkonäkö
 • Mukava puuvillavuori
 • Kevyt polyesteri
 • Sopii useimpiin rattaisiin

Hinta nyt

49,90 €

Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi tarjoaa mukavuutta ja suojaa lapsellesi vuodenajasta riippumatta. Kestävä polyesteripinta ja pehmeä puuvillavuori tekevät siitä ihanteellisen valinnan pitkille kävelyille. Tämä kevyt lämpöpussi rattaisiin on saatavilla kahdessa värissä ja sopii 0-9 kuukauden ikäisille vauvoille.

Esittely

Petite Chérie on tunnettu merkki, joka on jälleen tuonut markkinoille mielenkiintoisen ja käytännöllisen tuotteen perheen pienimmille – Nature Light -kaukalopussi. Tämä tuote on suunniteltu ennen kaikkea vauvan mukavuutta ja lämpöä ajatellen.

Puuvillavuori tekee pussista ihanan pehmeän ja sopivan lämpimän. Kaukalopussin ulkopinta on 100 % polyesteriä, joka on sekä kestävää että helposti puhdistettavaa materiaalia. Pitkä vetoketju edessä ja kiristettävä huppu lisäävät käyttömukavuutta ja tekevät pukemisesta ja riisumisesta vaivatonta.

Parhaat unipussit vauvoille vertailussa, katso tästä!

Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi

Helppokäyttöisyys

Asennus on melko suoraviivaista, sillä Nature Light sopii useimpiin lastenrattaisiin ja turvakaukaloihin. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan, joka palvelee eri tilanteissa. Pituus on 82 cm ja leveys 38 cm, mikä takaa sopivuuden useimmille vauvoille 0–9 kuukauden iässä.

Käytännön kokemukset ovat olleet positiivisia: Kaukalopussia on kehuttu erityisesti sen helppokäyttöisyydestä ja lämpimästä vuoristaan. Vaikka materiaalien yhdistelmä polyesteri (ulkopinta) ja puuvilla (vuori) saattaa herättää kysymyksiä hengittävyydestä, käytännössä tämä on tarjonnut juuri sopivasti lämpöä varsinkin kevään ja syksyn viileydessä.

Kokemuksia tuotteesta

Monet käyttäjät pitivät kätevänä kaukalopussin pitkä vetoketju, joka helpottaa vauvan pukemista ja riisumista. Kiristettävä huppu tarjosi lisäsuojaa tuulisina päivinä. Kappaletarjouksena myyty tuote oli monien mielestä hyvä ostos, vaikka joissain kohdin materiaali tuntui hieman ohuemmalle kuin odotettiin.

Nature Light -kaukalopussia on käytetty myös erilaisissa ulkoiluaktiviteeteissa, kuten rattaissa ja jopa kelkassa, mikä kertoo tuotteen monipuolisuudesta. Vaikka pussin materiaali on melko ohut, se on osoittautunut kestäväksi käytössä, ja monet vanhemmat olivat iloisia sen toimivuudesta vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Petite Chérie Nature Light -kaukalopussin suunnittelussa huomio on kiinnitetty sekä mukavuuteen että käytännöllisyyteen. Tämä kaukalopussi soveltuu täydellisesti useimpiin lastenrattaisiin ja turvakaukaloihin, tehden arjesta sujuvampaa vanhemmille.

 • Materiaali: Päälliskangas on valmistettu 100 % polyesteristä, joka suojaa tehokkaasti tuulelta ja kevyeltä sateelta. Vuorimateriaali on puolestaan miellyttävän pehmeää puuvillaa, joka tuntuu mukavalta vauvan ihoa vasten.
 • Kiristettävä huppu: Hupun voi säätää tiukemmaksi, mikä tarjoaa lisäsuojaa kylmyyttä vastaan.
 • Pituus ja leveys: Pituus 82 cm ja leveys 38 cm takaavat, että kaukalopussi sopii hyvin pienokaiselle 0–9 kuukauden iässä.
 • Vetoketjumekanismi: Pitkä vetoketju edessä helpottaa lapsen asettamista ja ottamista pois pussista, mikä on erityisen kätevää liikkuessa.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Yhteensopiva useimpien lastenvaunujen ja turvakaukaloiden kanssa
 • Puuvillavuorilla, joka on pehmeä ja lämmin
 • Käytännöllinen pitkä vetoketju helpottaa käyttöä
 • Kevyt ja monikäyttöinen, sopii kevät- ja syksysäihin
 • Saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa

Huonot

 • Voi olla liian ohut kylmempiin sääolosuhteisiin

Toimituksen arvio

Petite Chérieltä löytyvä Nature Light -kaukalopussi on kieltämättä nappivalinta erityisesti kevään ja syksyn viileille päivänokosille. Pehmeä puuvillavuori ja kiristettävä huppu antavat mukavaa suojaa vauvalle, ja pitkä vetoketju helpottaa käytettävyyttä.

Tätä kaukalopussia voi käyttää monipuolisesti niin lastenrattaissa kuin turvakaukaloissakin, ja se sopii loistavasti 0-9 kuukauden ikäisille pikkuruisille. Edullinen hinta tekee siitä varsin houkuttelevan vaihtoehdon, eikä laadusta ole onneksi tingitty.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa
Paras kesäunipussi
Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Paras unipussi - Toimituksen valinta
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Paras kaukalopussi vaunuihin
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Paras lämpöpussi rattaisiin

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita