Leikkilinna Logo

Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.6/5

 • Tuulenpitävä
 • Vedenpitävä
 • Pidennysosa
 • Pituus 125 cm

Hinta nyt

79,90 €

Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa on tuulen- ja vedenpitävä ratkaisu kylmiin päiviin. Tämä lämpöpussi rattaisiin sopii 0–4-vuotiaille lapsille ja pidentyy kasvun myötä. Mukana tuleva pidennysosa pidentää tuotteen käyttöikää.

Esittely

Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa on suunniteltu pitämään lapsesi lämpimänä ja kuivana joka säässä. Tämä tuulen- ja vedenpitävä lämpöpussi on valmistettu kevyestä materiaalista, joka tekisi siitä miellyttävän käyttää ympäri vuoden. Kesälämpöpussi on erityisesti varusteltu kasvavalle lapselle, sillä siinä on sisäänrakennettu pidennysosa, joka pidentää käyttöikää merkittävästi.

Hupussa on kiristysmahdollisuus, joka lisää suojaa viimalta, ja etupuolen vetoketju mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn. Kolmen käyttäjäarvostelun perusteella lämpöpussi on saanut korkeat arvosanat, mikä viittaa siihen, että se on onnistunut täyttämään useimpien vanhempien odotukset sen toiminnallisuudesta ja käytettävyydestä.

Tämä lämpöpussi sopii useimpiin lastenrattaisiin ja tarjoaa näin ollen monipuolisuutta perheille, joilla on erilaisia rattaita.

Parhaat unipussit vauvoille vertailussa, katso tästä!

Beemoo Softshell Lämpöpussi + Pidennysosa

Helppokäyttöisyys

Lämpöpussin asennus on tehty helpoksi, ja sen kiinnittäminen useimpiin lastenrattaisiin onnistuu ongelmitta. Takana olevat aukot viisipistevaljaita varten ovat riittävän suuret, jotta valjaiden kiinnittäminen sujuu vaivatta. Käytännöllinen vetoketju edessä mahdollistaa pukemisen ja riisumisen nopeasti, mikä on erityisen kätevää kiireisille vanhemmille.

Käytössä Beemoo:n lämpöpussi vastaa hyvin odotuksia. Kevyt materiaali ja vettähylkivä pinta tekevät siitä ihanteellisen suomalaiseen vaihtelevaan säähän. Pidennysosan ansiosta lämpöpussi sopii hyvin myös kasvavalle lapselle, mikä tekee siitä pitkäikäisen sijoituksen. Hupun kiristysmahdollisuus tuo lisäsuojaa viimaa vastaan, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti tuulisina päivinä.

Kenelle tuote sopii?

Beemoo Softshell Lämpöpussi soveltuu erityisesti vanhemmille, jotka etsivät monipuolista ja pitkäikäistä ratkaisua lapsensa lämpimyydestä ja mukavuudesta huolehtimiseen. Sen ikäsuositus on 0 kk–4 vuotta, joten se on käytettävissä vauvasta taaperoon. Lämpöpussi on myös mainio valinta perheille, jotka liikkuvat paljon ulkona ja tarvitsevat luotettavan suojan erilaisia sääolosuhteita vastaan.

Käyttäjäarvostelujen perusteella lämpöpussi osoittautui hyväksi valinnaksi erilaisiin tilanteisiin, kuten syksyn viileisiin aamuihin ja kesän viileämpiinkin iltoihin. Lapselle ei tullut liian kuuma tai kylmä ja vettähylkivä pinta piti kosteuden loitolla. Käyttäjät kertoivat, että lämpöpussi toimi odotetusti ja täytti kaikki luvatut ominaisuudet, mikä vahvistaa sen arvoa käytännön tarpeisiin.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

Beemoon tuulen- ja vedenpitävä Softshell-lämpöpussi tarjoaa erinomaisen suojan ja mukavuuden lapsellesi. Kevyt materiaali ja käytännölliset ominaisuudet, kuten pidennysosa ja kiristettävä huppu, tekevät tästä lämpöpussista loistavan valinnan arjen seikkailuihin.

 • Vetoketju edessä lisää käyttömukavuutta.
 • Kiristettävä huppu suojaa tuulelta ja viimalta.
 • Pidennysosa mahdollistaa pidemmän käyttöiän kasvavalle lapselle.
 • Aukot viisipistevaljaita varten takaavat turvallisen kiinnityksen rattaisiin.
 • Vettähylkivä ja tuulenpitävä materiaali pitää lapsen kuivana ja lämpimänä.

Kesälämpöpussi sopii useimpiin lastenrattaisiin ja sen pituutta voi säätää pidennysosan avulla, joten se on erinomainen valinta lapselle ikäsuosituksen mukaisesti 0 kuukaudesta 4 vuoteen asti.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät

 • Pidennysosa pidentää tuotteen käyttöikää
 • Tuulen- ja vedenpitävä materiaali
 • Konepestävä 40°C asteessa
 • Käytännölliset aukot viisipistevaljaille
 • Eteen sijoitettu vetoketju helpottaa käyttöä

Huonot

 • Hieman hintava

Toimituksen arvio

Beemoon lämpöpussi on erinomainen valinta vanhemmille, jotka arvostavat toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Sen tuulta ja vettä hylkivä kangas tekee siitä oivallisen käytettäväksi eri sääolosuhteissa.

Pidennysosa on näppärä lisäys, sillä se mahdollistaa käytön lapsen kasvaessa. Kevyt ja mukava materiaali takaa, että lapsi pysyy lämpimänä ilman, että lämpöpussi tuntuu liian raskaalta. Hinta-laatusuhde on kohdillaan, ja pidempi käyttöikä tekee siitä järkevän investoinnin.

Tässä lisää vertailun tuotteita:

Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Nordlys Freja Mini Untuvapussi
Paras unipussi - Toimituksen valinta
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Petite Chérie Limited Lämpöpussi
Paras kaukalopussi vaunuihin
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Bugaboo Lämpöpussi, Sunset Red
Paras lämpöpussi rattaisiin
Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Petite Chérie Nature Light Kaukalopussi
Paras kevyt kaukalopussi

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita