Leikkilinna Logo

Done By Deer Changing Pad Dreamy Dots - arvostelu & kokemuksia

Arvosana: 4.4/5

 • Vedenpitävä ja pesunkestävä
 • Edullinen ja tyylikäs
 • OEKO-TEX®-sertifioitu
 • Helppo puhdistaa

Hinta nyt

42,42 €

Tutustu Done By Deer Changing Pad Dreamy Dotsiin, innovatiiviseen hoitoalustaan, joka mullistaa vauvanhoitorutiinit. Tämä edullinen ja tyylikäs hoitoalusta ei ainoastaan tuo iloa ja väriä hoitohetkiin sen leikkisän Dreamy Dots -kuosin ansiosta, vaan on myös suunniteltu vastaamaan vaativankin perheen tarpeita. Sen vedenpitävä ja helppopuhdistettava Oeko-tex-pinnoite tekee sotkujen siivoamisesta vaivatonta, tarjoten samalla turvallisen alustan vauvan herkälle iholle. OEKO-TEX®-sertifioitu materiaali varmistaa, että tuote on vapaana haitallisista aineista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan tietoisille vanhemmille. Valitse Done By Deer Changing Pad Dreamy Dots – hoitoalusta, joka yhdistää käytännöllisyyden, turvallisuuden ja designin harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Done By Deer Changing Pad Dreamy Dots on vauvojen hoitoalustojen uusi tulokas, joka lupaa tehdä vaipanvaihdosta sekä mukavampaa että tyylikkäämpää. Tämä edullinen, mutta laadukas hoitoalusta on suunniteltu erityisesti vanhempien ja vauvojen tarpeita silmällä pitäen. Se on varustettu vedenpitävällä Oeko-tex-pinnoitteella, mikä tekee siitä helpon puhdistaa ja pitää kuivana. Lisäksi sen Dreamy Dots -kuosi tuo iloa ja leikkisyyttä jokaiseen vaipanvaihtohetkeen. Tutustumme tarkemmin siihen, miksi tämä tuote on saanut parhaan hoitoalustan tittelin.

Lue tästä vertailumme parhaista hoitopöydistä

Helppokäyttöisyys

Done By Deerin hoitoalusta on suunniteltu helppokäyttöiseksi kaikin puolin. Sen päällinen on 100 % pinnoitettua puuvillaa, joka on sekä mukavaa vauvan iholle että helppo puhdistaa – se kestää pesun 40°C lämpötilassa. Vedenpitävä ja helposti pyyhittävä pinta tekee arjesta sujuvampaa, sillä pienet sotkut eivät jää alustaan kiinni. Hoitoalustan koko, 50 x 65 x 10 cm, on optimaalinen useimpiin hoitopöytiin ja jopa pesukoneen päälle asetettavaksi, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin kotitalouksiin.

Kenelle tuote sopii?

Tämä hoitoalusta on suunniteltu erityisesti uusille vanhemmille, jotka etsivät sekä käytännöllistä että visuaalisesti miellyttävää ratkaisua vauvan hoitotarvikkeisiin. Sen edullinen hinta tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille perheille. Lisäksi tuotteen vedenpitävyys ja pesunkestävyys puhuttelevat erityisesti niitä, jotka arvostavat helppohoitoisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Tuotteen tiedot ja ominaisuudet

 • Materiaali: Päällinen on 100% pinnoitettua puuvillaa, patja on 100% PU-vaahtomuovia.
 • Koko: 50 x 65 x 10 cm, sopii useimpiin tiloihin ja hoitopöytiin.
 • Pesuohjeet: Päällinen kestää konepesun 40°C, patja käsinpesun.
 • Ominaisuudet: Vedenpitävä ja helppohoitoinen Oeko-tex-pinnoite. Dreamy Dots -kuosi tuo iloa hoitohetkiin.
 • Sertifiointi: OEKO-TEX®-sertifioitu, turvallinen vauvan iholle.

Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

 • Edullinen hinta.
 • Vedenpitävä ja helppo puhdistaa.
 • OEKO-TEX®-sertifioitu, turvallinen vauvan iholle.
 • Tyylikäs design, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Huonot puolet:

 • Päällisen on oltava konepestävä 40°C:ssa, korkeammat lämpötilat voivat vahingoittaa pinnoitetta.
 • Saattaa vaatia lisäpatjan tai pehmusteen lisäämisen pitkäaikaiseen mukavuuteen.

Toimituksen arvio

Done By Deer Changing Pad Dreamy Dots on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät yhdistelmää käytännöllisyydestä, tyylikkyydestä ja taloudellisuudesta. Sen laadukas materiaali, vedenpitävyys ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä ihanteellisen arjen apuvälineen. Tämä hoitoalusta on todella “Paras hoitoalusta” kategoriassaan, tarjoten ratkaisun, joka vastaa monen perheen tarpeisiin. Suosittelemme Done By Deer Changing Pad Dreamy Dotsia lämpimästi kaikille vanhemmille.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita